Antena Căutare

Cum s-a văzut Finala Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan și de ispite. Fanii au „pariat” pe distracție la „sampset”

Mii de fani ai show-ului fenomen Insula Iubirii au participat aseară la evenimentul de difuzare a ultimului eisod din acest sezon. Spectatorii au urmărit cu sufletul la gură deznodământurile cuplurilor preferate.

Galerie
Cum s-a văzut Finala Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan și de ispite. Fanii au „pariat” pe distracție la „sampset” | Antena 1

Încă de la debut, Insula Iubirii sezonul 8 a strâns milioane de fani în fața televizoarelor. Pe parcursul celor șapte săptămâni de difuzare, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură povestea fiecărui cuplu în parte și au „pariat” pe cine va mai pica în ispită.

Fenomenul Insula Iubirii a depășit, însă, granițele televizorului și astfel, în seara Finalei, mii de fani au participat la evenimentul de difuzare, organizat la Berăria H. Cu toții au așteptat nerăbdători să afle deznodământul fiecărui cuplu și nu s-au ferit să își arate susținerea pentru favoriții lor.

Cei prezenți la eveniment au aplaudat și au strigat în cor atunci când Iustina l-a anunțat pe Cornel că este însărcinată sau în momentul în care ispita Diandra a spus că va pleca singură de pe Insulă. De la eveniment nu au lipsit nici Radu Vâlcan și ispitele sezonuluii 8 Insula Iubirii, iar fanii au stat la coadă pentru a se fotografia împreună.

Rămâi în modul iubire! Emisiunea a fost sponsorizată de Betano

Cum s-a văzut Finala Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan și ispitele sezonului 8, la Berăria H

Ce prezenți la evenimentul de difuzare a Finalei Insula Iubirii sezonul 8 s-au putut bucura și de alte activități. Fanii s-au fotografiat cu celebrul „Sampset” și au avut ocazia să își facă tatuaje temporare cu replici celebre din acest sezon.

De asemenea, sponsorul principal Betano a pus la dispoziție un corner unde toți cei din public s-au putut „teleporta” direct pe Insula Iubirii. Printe palmieri, șezlonguri colorate, dar și celebrele „buturugi”, toți au putut simți o parte din emoțiile unice de la bonfire.

Citește și: Cum a ajuns Insula Iubirii să creeze „isterie națională”. Un psiholog a explicat fenomenul uluitor: „Ne-am uitat la noi, de fapt?”

Radu Vâlcan și Marcel, una dintre cele mai îndrăgite ispite din acest sezon, au urcat pe scenă și făcut declarații inedite. Însă, toate ispitele Insula Iubirii sezonul 8 au fost prezente la eveiment. Anamaria, Mădălina, Maria, Alin, Teo sau Beni s-au numărat, de asemenea, printre invitații speciuali. Ei au i-au salutat pe fani și au făcut poze cu toți cei care îi îndrăgesc.

O altă surpriză au fost Emi și Cosmin Natanticu. Cei doi comedianți au făcut un adevărat show înainte să înceapă Finala Insula Iubrii sezonul 8, dar și în pauzele de publicitate. Emi chiar a pornit un advărat „casting” pentru cupluri și ispite printre cei veniți să urmărească deznodământul.

Finala show-ului fenomen Insula Iubirii s-a văzut luve Berăria H. Ispitele sezonului 8 și Radu Vâlcan au fost prezenți

Reality show-ul ajuns la al optulea sezon, Insula Iubirii, a devenit un adevărat fenomen la nivelul întregii ţari şi nu numai şi a generat un val de evenimente încă de la lansarea sezonului.

Finala celui mai dur test de fidelitate s-a văzut live, pe 28 august, la Beraria H, iar printre invitaţii serii s-au numărat gazda reality show-ului dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon.

Citește și: Radu Vâlcan recunoaște ce a făcut diferența în acest sezon de Insula Iubirii. Ce spune prezentatorul despre sezonul fenomen

Fanii emisiunii au reacţionat imediat, în prima jumătate de oră de la anunţ epuizându-se deja toate biletele din categoria presale. Peste 1600 de bilete au achiziţionate doar în prima zi de la lansarea evenimentului.

„Sezonul acesta am fost surprinşi de amploarea pe care a luat-o fenomenul, pentru că deja îi putem spune aşa, Insula Iubirii. Am spus încă de când ne-am întors de la filmări, din Thailanda, că acest sezon va aduce în prim plan lucruri care nu s-au mai văzut niciodată pe Insulă”, spunea Radu Vâlcan.

Cum a apărut ispita Marcel Andrei la evenimentul unde a fost difuzată marea finală Insula Iubirii sezonul 8. Cum a fost ... Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Marcel a vorbit despre experiența din Thailanda. S-ar întoarce în următorul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x