Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Cum au apărut Dani și ispita Mădălina la difuzarea Finalei. Nu s-au ferit de ochii fanilor

Dani și ispita Mădălina de la Insula Iubirii sezonul 8 au venit împreună la evenimentul de difuzare a finalei, de la București. Cei doi au fost foarte apropiați și nu s-au ascuns de ochii fanilor.

Galerie
Dani și ispita Mădălina de la Insula Iubirii sezonul 8 au venit împreună la evenimentul de difuzare a finalei | Antena 1

Finala Insula Iubirii sezonul 8 le-a adus o mulțime de surprize și răsturnări de situație. Cele trei cupluri care au participat la ultimul bonfire au dezvăluit cum arată viața lor, la trei luni de la încheierea celui mai dur test de fidelitate.

Astfel, după ce Dani și Maria și-au încheiat relația pe Insulă, băiatul nu a plecat singur de acolo. Concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8 a părăsit reality show-ul alături de tânăra care l-a ispitit și cu care acum formează un cuplu.

Deși relația lor a început cu stângul, după o mică ceartă la hotel și indifelitatea băiatului la doar două luni de relație, acum pare că lucrurile s-au reglat între ei. Dani și ispita Mădălina sunt împreună încă de atunci și acum au fost surprinși împreună.

Citește și: Finala Insula Iubirii, sezon 8. Ce s-a întâmplat cu Dani și Mădălina, după ce au părăsit Thailanda împreună. Ce face Maria acum

Articolul continuă după reclamă

Cum au apărut Dani și ispita Mădălina la evenimentul de vizionare a Finalei Insula Iubirii, sezonul 8

Evenimentul de vizionare a Finalei Insula Iubirii sezonul 8 a adus împreună mii de oameni care au privit cu sufletul la gură deznodămăntul cuplurilor. Ispitele au fost și ele prezente, însă Mădălina nu a venit singură.

Ispita de la Insula Iubirii, sezonul 8 a venit însoțită de noul ei iubit, Dani. Cei doi îndrăgostiți nu s-au ferit de ochii fanilor. Mai mult, la un moment dat, tânăra i-a salutat de la balcon pe fanii prezenți la eveniment.

Dani Boy și Mădălina au stat la masă alături de celelalte ispite și s-au comportat ca orice alt cuplu. Ispita Maria chiar s-a filmat împreună cu ei, și i-a surprins extrem de fericiți la evenimentul de vizionare a Finalei Insula Iubirii sezonul 8.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Mesajul ispitei Teo pentru Iustina și Cornel după nuntă și anunțul că așteaptă un copil. Ce le-a spus

Interviurile Insula Iubirii, exclusiv în AntenaPLAY, din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Marea Finală

După Marea Finală din 28 august 2024, fanii Insula Iubirii pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 8 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate exclusive în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 8 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 28 august 2024.

Interviurile Insula Iubirii se văd în AntenaPLAY începând cu 29 august 2024.

Ispita Diandra Moga, dezvăluirile pe care toți fanii Insula Iubirii le așteptau! Ce s-a întâmplat în Thailanda, dar și c... Cum a apărut ispita Marcel Andrei la evenimentul unde a fost difuzată marea finală Insula Iubirii sezonul 8. Cum a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x