Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Radu a dezvăluit adevărul despre ce se întâmplă între el și Daiana: „Este un fel de relație”

În seria de Interviuri Insula Iubirii, sezonul 8 , ispita Radu Stoicescu a recunoscut că încă ține legătura cu Daiana. Iată ce spune despre relația dintre ei!

Galerie
Radu a dezvăluit adevărul despre ce se întâmplă între el și Daiana: „Este un fel de relație” | Antena 1

Radu Stoicescu a câștigat aprecierea telespectatorilor foarte rapid după ce a reușit să facă față tuturor provocărilor în fața cărora l-a pus Daiana pe tot parcursul filmărilor Insula Iubirii.

Deși ispita nu a reușit să se apropie de concurentă așa cum și-ar fi dorit, recunoaște că între ei s-a creat o conexiune pe care niciunul dintre ei nu știu cum să o numească.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Romeo susține că nu există comparație între Ema și Cristina: „Ema este și va rămâne unică

Iată ce spune Radu despre o posibilă relație cu Rareș!

URMĂREȘTE INTEGRAL INTERVIURILE INSULA IUBIRII ÎN ANTENAPLAY!

Ispita Radu a recunoscut că încă ține legătura cu Daiana Prodan

Radu a fost o adevărată supriză atât pentru concurentă, cât și pentru telespectatori pentru că, deși i-a oferit ghirlanda Mariei, tânărul a fost atras de Daiana încă de la început.

Ispita a vorbit foarte frumos despre Daiana, evidențiând faptul că este ageră la minte, dar și la mânie, dar specificând că pentru el nu este o problemă.

„La noi era un joc de ping-pong. Am avut momentele noastre de sarcasm, cât și momente puțin mai dificile și în comunicare, dar era normal pentru că ea a venit pe insulă într-o relație, iar eu eram văzut ca o persoană care joacă un rol” a motivat Radu.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Maria a răspuns la cea mai picantă întrebare. Ce s-a întâmplat de fapt între ea și Cornel

„În momentele acelea chiar mi se aprinsese becul și mă gândeam chiar și la o relație cu Daiana pentru că e o persoană pe care dacă apuci să o cunoști mai mult decât ce vezi la televizor, este o persoană faină, surprinzător este o persoană plăcută!” a mai adăugat Radu.

Ispita a mărturisit că a depus „o muncă titanică” pentru a o face pe Daiana să-și lase barierele mai jos: „ A fost un întreg război în care să mă apropii. Ea avea un scut ce o proteja de tot ce însemna partea exterioară”.

Ulterior, apropierile concurentei au venit ușor-ușor către Radu, iar el a rămas plăcut surprins.

„Cred că dacă am mai fi stat o săptămână pe insulă, cred că s-ar fi putut contura ceva frumos” mai susține tânărul.

În plus, ispita nu s-a putut abține și a recunoscut că ei au comunicat aproape zilnic după încheierea filmărilor chiar dacă ea a negat că țin legătura:

„Avem o legătură strânsă numai că nu știm în ce direcție ne ducem, adică am ajuns în momentul în care mă sună la 4 dimineața, iar eu îi și răspund. Nici nu știu să zic, chiar vorbesc și îmi face mare plăcere. Să fiu sincer, da, îmi place foarte mult să vorbesc cu Daiana. Este un fel de relație la distanță în care nu ne vedem pentru că nu am apucat să ne vedem de când s-a terminat filmarea, dar cu toate acestea suntem tot activi, suntem tot acolo”.

Vezi ce a putut să mai spună Radu despre ce se întâmplă între el și Daiana pe AntenaPLAY în Interviurile Insula Iubirii!

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Alin Simoiu a vorbit despre tacticile folosite cu Iustina și Maria. Ce a dezvăluit

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Romeo susține că nu există comparație între Ema și Cristina: „Ema este și va rămân... Ispita Cristi de la Insula Iubirii, sezonul 4 se iubește cu focoasa Justyna Gradek. Primele lui declarații despre relați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x