Antena Căutare

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1! Ionuț Gojman, fostul iubit al Mirelei Baniaș, a trecut printr-o transformare de zile mari și mulți s-au mirat de cum arată acum fostul concurent din Thailanda.

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă Galerie
Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”

Unul dintre cei mai controversați concurenți din emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1 a fost, fără doar și poate, Ionuț Gojman.

Ionuț Gojman face senzație pe pagina sa de Instagram

În sezonul 4 al show-ului „Insula iubirii” de la Antena 1, Ionuț Gojman a plecat în Thailanda alături de iubita sa de la vremea respectivă, Mirela Baniaș. Totuși, bărbatul a picat testul relației și a părut mai degrabă interesat de celebritatea de care s-a bucurat la scurt timp după apariția sa în emisiune decât de partenera sa.

citește și: Mirela Baniaș, transformată TOTAL de intervențiile estetice! Nu mai arată deloc ca la „Insula Iubirii”! Ce a putut să își facă la față! FOTO

La finalul aventurii, atunci când echipa de producție a întrebat dacă e dispus să renunțe la Mirela Baniaș pentru șansa de-a deveni ispită în sezonul următor, Ionuț Gojman n-a ezitat și a rupt definitiv legătura cu bruneta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sezonul următor, concurentul a revenit în calitate de ispită și a făcut spectacol în Thailanda, la „Insula iubirii”. Unii dintre fanii ceva mai critici l-au taxat totuși pentru modul în care arată. Mai exact, mulți au fost de părere că fizicul său nu se compară cu cel al celorlalte ispite masculine.

citește și: Doi concurenți de la Insula iubirii, surprinși într-o ipostază neașteptată! Ce detaliu au descoperit fanii

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”

Iată totuși că timpul a trecut și Ionuț Gojman de la „Insula iubirii” a acordat atenție și acestui aspect, chiar dacă avea încă de la început o părere extrem de bună despre modul în care arată și nu ezita vreodată să se laude că „l-a făcut mama frumos”.

Recent, pe pagina sa oficială de Instagram, fostul concurent a publicat fotografii cu el la piscină și fanii nu au trecut cu vederea peste faptul că Ionuț Gojman a făcut pachețele, semn că nu a chiulit de la mersul la sală.

După testul "Insula Iubirii" au devenit părinți. Cum arată copilul lui Costas și al Geaninei... Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x