Antena Căutare

Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"

După ce a renunțat la proiectul "Insula Iubirii", viața Nicoletei Dragne s-a schimbat complet. Vedeta muncește din greu pentru a-și crește afacerile, dar nu-și neglijează nici viața personală.

Recent, ea a devenit mamă, lucru pe care și-l dorea foarte mult. Tatăl copilului este nimeni altul decât fostul soț al Mădălinei Pamfile, Bruno Vlad, pe care blondina l-a cunoscut în cadrul emisiunii difuzate la Antena 1. Timișoreanul a participat în calitate de ispită, însă nu a rezistat mult timp în cadrul show-ului.

Acolo s-au și cunoscut, însă pare că Thailanda nu le-a priit și au rămas amici vreme de trei ani. Totul s-a schimbat când Bruno, venit în vizită în București, a invitat-o în oraș. Atunci, s-au privit cu alți ochi și au decis să rămână împreună.

La scurt timp, au aflat că vor deveni părinți. Vestea i-a bucurat enorm, mai ales că Nicoleta credea că nu poate avea copii din cauza unor probleme medicale. Și, deși a avut o sarcină dificilă, nașterea a fost o experiență ușoară pentru ea.

Iată cum arată micuțul Vladimir:

Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"Cum arată bebelușul Nicoletei Dragne. Tatăl copilului este o fostă ispită de la "Insula Iubirii"

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x