Antena Căutare

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, în culmea fericirii! Ce veste a dat fanilor: „O binecuvântare”

Surpriză pentru fanii celebrei emisiuni „Insula iubirii”, de la Antena 1. Ionuț Gojman, fost concurent în sezonul 4, devenit ulterior și ispită, a dat o veste neașteptată pentru fani. Bărbatul este în culmea fericirii!

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, în culmea fericirii! Ce veste a dat fanilor: „O binecuvântare” Galerie
Ionuț Gojman, fost concurent la „Insula iubirii” (sursă foto: captură video)

Fără doar și poate, Ionuț Gojman a fost unul dintre cei mai controversați concurenți din sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii”, de la Antena 1.

Acesta a mers în Thailanda alături de Mirela, iubita lui de la momentul respectiv. Totuși, odată cu trecerea zilelor, concurentul a demonstrat că relația lor nu este una fericită și că el este mai degrabă interesat de celebritatea apărută peste noapte, după ce a ajuns subiect pentru diferite tabloide.

citește și: Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă

Chiar dacă la finalul aventurii de la „Insula iubirii” Mirela a încercat să își salveze relația, lucrurile au fost mai mult decât clare și radicale. Întrebat dacă este dispus să renunțe la partenera sa pentru șansa de-a deveni ispită în sezonul 5 „Insula iubirii”, Ionuț Gojman a acceptat fără pic de ezitare și dorința lui a devenit ulterior realitate.

Recent, fostul concurent a dat admiratorilor săi o veste neașteptată. Mândru că i s-a născut a doua nepoată, acesta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie ce a adunat imediat sute de reacții.

Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, în culmea fericirii! Ce veste a dat fanilor: „O binecuvântare”

Nepoatele lui Ionuț Gojman de la „Insula iubirii” (sursa foto: Instagram)

Nepoatele lui Ionuț Gojman de la „Insula iubirii” (sursa foto: Instagram)

„Vă doresc tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micuței îi urez o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, să fie mereu protejată, îndrumată și iubită de surioară, parinți și nu numai, să fie înconjurată mereu de iubire și fericire!

citește și: Ispita George de la „Insula Iubirii”, dezvăluirea momentului! Iubita lui, pentru prima oară la TV: „Nu era genul meu”

Bine ai venit #Sofia #Irina o binecuvântare în familie! #nepoatele #iubite #❤ #😍 #🍼🍬🎊🎀🎉🍼🎊”, a scris Ionuț Gojman pe Instagram, în dreptul fotografiei cu nepoatele sale de care este extrem de mândru.

Poza a adunat sute de aprecieri și numeroase urări de bine din partea apropiaților și admiratorilor acestuia.

Îți amintești de Diana de la „Insula iubirii”? E complet schimbată: „Îți stă mult mai bine așa”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x