Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ionuț Gojman, lovitură din partea iubitei lui? Detaliul pe care ea l-a lăsat la vedere. Cum s-au fotografiat împreună de Revelion – Foto

Ionuț Gojman a publicat o nouă fotografie în care apare alături de iubita lui, la trecerea dintre ani. Tânăra a lăsat la vedere un detaliu ce poate fi deranjant în multe relații.

Ionuț Gojman.

Facebook.

„Welcome #2020 anul în care vei râde mai mult, vei iubi mai mult, vei întâlni oameni frumoși, îți vei face amintiri pentru tot restul vieții...", a scris Ionuț Gojman în descrierea unui selfie pe care l-a publicat de Revelion.

Într-o altă fotografie făcută la trecerea dintre ani, Ionuț Gojman - care s-a transformat din concurent în ispită la „Insula iubirii”, apare alături de noua lui iubită.

„Nu-ți scoate haterii din listă. Lasă-i să vadă cum crești, îți dau singuri unfriend. E ca și cum gunoiul pleacă singur. La mulți ani!”, a scris Ionuț Gojman în descrierea imaginii.

Pe pagina ei de Facebook, însă, tânăra a lăsat neschimbat un detaliu ce poate fi deranjant în multe relații. La profilul ei de pe platforma de socializare, noua iubită a lui Ionuț Gojman apare drept „singură”.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro