Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ionuț Gojman, prima reacție după ce a decis să părăsească ”Insula Iubirii”:”A fost o experiență constructivă pe toate planurile!”

Ionuț Gojman, bărbatul care s-a înscris la ”Insula Iubirii” ca să-și testeze relația pe care o avea cu Mirela, s-a îndrăgostit în Thailanda și a dorit să rămână în competiție, în calitate de ispită. Norocul nu a fost, însă, de partea lui.

Ionuț Gojman, bărbatul care s-a înscris la ”Insula Iubirii” ca să-și testeze relația pe care o avea cu Mirela, s-a îndrăgostit în Thailanda și a dorit să rămână în competiție, în calitate de ispită. Norocul nu a fost, însă, de partea lui.

Dacă în sezonul al patrulea el a făcut furori, atunci când a fost nevoit să interpreteze rolul unei ispite, acesta n-a mai avut atât de mult succes. A recunoscut, însă, acest lucru și a decis să plece acasă.

Citește și: Surpriză de proporții la ”Insula Iubirii”! Ispitele Maria Ilioiu și Ionuț Gojman au plecat acasă: ”E greu să fii aici!”

La scurt timp după ce a ieșit la iveală faptul că a părăsit Thailanda, Ionuț a reacționat pe rețelele de socializare.

"Să faci ceea ce te face fericit, să construiești ceva care să rămână în urma ta și în același timp să inspiri pe cei din jurul tău cu asta, este de-a dreptul extraordinar. Să reușești să fii un exemplu și în același timp un bun motivator, pentru tine în primul rând, apoi pentru cei din jurul tău, este un prim pas spre împlinirea ta ca om. Să ai puterea de a trece cu zâmbetul pe buze peste critici, care inevitabil vor apărea odată cu recunoașterea ta, să rămâi consecvent propriilor idei și totodată să rămâi modest când succesul va fi partenerul tău, asta o numesc eu putere și maturitate. Să induci optimism, să emani forță și încredere, să fii tu însuți indiferent de locul în care te afli, să schimbi mentalități prin propriul exemplu și totodată să oferi la rândul tău din experiența acumulată, asta o numesc eu cu adevărat maturitate. Mulțumesc @antena1,@insulaiubirii, tuturor din echipa care au avut încredere în mine de la început până la sfârșit, mă bucur că am avut ocazia să fac parte din acest format și am trăit o dublă experiență care a fost foarte construstructivă pentru omul Gojman pe toate planurile.
" a scris el pe Facebook.

Citește și: Ionuț Gojman, dezvăluiri despre relația cu una dintre concurentele de la „Insula Iubirii”: „Am fost acolo când a avut nevoie, chiar și când nu și-a dat seama”

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro