Căutare Live

Irina Stroia, apariție incendiară în mediul online. Cum arată acum fosta ispită de la "Insula Iubirii" | FOTO

Irina Stroia a cucerit inima concurenților, cât și a telespectatorilor cu aparițiile sale spectaculoase din cadrul emisiunii "Insula Iubirii", însă foarte puțini știu cum mai arată acum.

Irina Stroia a cucerit inima concurenților, cât și a telespectatorilor cu aparițiile sale spectaculoase din cadrul emisiunii "Insula Iubirii", însă foarte puțini știu cât de sexy este acum

Irina Stroia a fost una dintre cele mai sexy ispite ale sezonului patru din "Insula Iubirii". Trupul său de zeiță a cucerit inima multor concurenți, printre care și Iulian, însă este o femeie foarte greu de cucerit. În prezent, meseria sa de bază este de consultant estetic, din care câștigă o sumă de bani destul de frumușică.

La cei 24 de ani, fosta ispită arată de-a dreptul spectaculos, iar formele sale provocatoare pun pe jar tot publicul masculin. Până la vârsta de 23 de ani, Irina a avut doar o relaţie serioasă, de un an şi jumătate, care era foarte aproape de a se concretiza cu o nuntă, însă bărbatul a înșelat-o.

Citește și: Insula Iubirii cere un sacrificiu! Ispita Irina a fost părăsită la altar: ”Am căzut în depresie. Aveam impresia că nu sunt...”

Cum arată Irina Stroia acum

Fosta ispită din sezonul patru al emisiunii "Insula Iubirii" își încântă cei 53.8 mii de urmăritori de pe Instagram cu cele mai incendiare fotografii, care atrag atenția tuturor.

Recent, Irina Stroia a publicat o imagine într-un body care lasă la vedere cele mai frumoase părți ale corpului, inclusiv posteriorul bombat.

Ținuta îi scoate în evidență silueta de invidiat, decolteul generos și formele apetisante, care ar putea cuceri orice bărbat.

Citește și: Irina l-a făcut praf pe Bogdan, înainte să plece! „Dacă vrei să faci un lucru bun în fața lui Dumnezeu...”

Alături de fotogarfie, fosta ispită a adaugat și o descriere, care pus pe gânduri oamenii din mediul online. "“Mi-e rusine ! Mi-e Rușine cu feminitatea mea, corpul meu și nu pentru ca sunt complexata ci îmi e rusine de ce vor spune oamenii” - asta spuneam de fiecare dată când mi se propunea o ședința foto. Ironic nu? Având în vedere rolurile pe care le-am avut în ultimii ani. Am și o explicație pentru asta, nu dată de mine, ci de psihoterapeut. Atunci când interpretez un personaj, ma ascund în spatele unei măști și trăiesc tot timpul cu idee că oameni judecă personajul pe care îl interpretez, nu pe mine. În viața de zi cu zi, ajunsesem să merg cu umerii în față, capul în pământ și mă apuca anxietatea de fiecare dată când încercam să îmi pun feminitatea în valoare. “De ce se uita oamenii ăștia la mine? Oare sunt îmbrăcată prost? Oare am căzut în penibil cu alegerile mele? Oare ce fac greșit ?”- astea erau câteva dintre întrebările ce le ascundeam mereu în spatele unui zâmbet și o mască ce denotă extrem de multă încredere.", a scris Irina.

"Vorbesc la trecut pentru că am spus STOP! Asta sunt și cu asta defilez 😅 Nu mai vreau să mă închid în mine, nu mai vreau să îmi pese de judecata și critica nimănui, nu mai vreau să îmi fie Rușine ( bine, asta în limita bunului simț😅), nu mai vreau să merg ținând capul în pământ și asta nu înseamnă că îmi doresc să mă duc în cealaltă extremă și anume “cu nasul pe sus”, ci vreau să ridic privirea să pot să zâmbesc. Vreau să mă simt bine în pielea mea, psihic, nu estetic.", a mai adaugat ea, povestind despre complexul ei, care a urmărit-o toată viața.

Irina Stroia a participat și în sezonul cinci al emisiunii "Insula Iubirii", unde l-a cucerit pe Bogdan, cel mai controversat concurent.

Ultimele știri
Top Văzute
x