Antena Căutare

Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, bătută crunt și umplută de vânătăi! Bruneta și-a arătat rănile

Fanii emisiunii Insula iubirii sunt în stare de șoc după ce au aflat că una dintre cele mai controversate ispite din Thailanda a fost bătută cu bestialitate și s-a ales cu numeroase vânătăi. Ce a pățit celebra Bianca Pop?

Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, bătută crunt și umplută de vânătăi! Bruneta și-a arătat rănile Galerie
Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii a fost bătută

Bianca Pop este una dintre cele mai controversate ispite de la Insula iubirii. Recent, bruneta a fost surprinsă în compania fostului fotbalist Marian Aliuță, deși acesta este un om însurat. La scurt timp după ce paparazzi au făcut publice imaginile cu cei doi, femeia a ajuns de urgență la spital, acuzând stări de rău.

ISPITA BIANCA POP DE LA INSULA IUBIRII A FOST BĂTUTĂ

Totuși, chiar și așa, Bianca Pop nu a ratat ocazia să își uimească fanii cu declarații șocante:

citește și: Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, mesaj șoc pentru soția lui Marian Aliuță: „Sunt o femeie perversă și foarte periculoasă”

„Îmi cer iertare de la soția lui, de la copiii lui, noi suntem doar prieteni. Așa fac eu cu prietenii mei. Eu sunt Bianca, sunt ispită. Nu mă interesează în ce este implicat, mă interesează cine sunt eu, munca mea, valoarea mea, nu am eu treabă cu el”, a dezvăluit Bianca Pop în emisiunea Showbiz Report, de la Antena Stars.

Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, bătută crunt și umplută de vânătăi! Bruneta și-a arătat rănile

Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii a fost bătută

Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii a fost bătută

Apoi, ispita Bianca Pop de la Insula iubirii i-a lăsat mască pe toțiț cu următoarea declarație: „Dacă vreau o familie, o am de mâine. Dar nu vreau, sunt o femeie așa de nebună, perversă și periculoasă. Sunt o femeie foarte periculoasă, foarte periculoasă. Nu e un pamflet, este o realitate”.

citește și: Schimbare uriașă! Cati de la Insula iubirii i-a lăsat mască pe fani! Cine este noul iubit al brunetei

Fanii au fost însă de-a dreptul șocați atunci când recent au descoperit faptul că bruneta a fost bătută și umplută de vânătăi, la scurt timp după ce a fost surprinsă cu fostul fotbalist Marian Aliuță. Garda de corp a femeii dormea atunci când un bărbat, cel mai probabil iubitul ei, a bătut-o și a umplut-o de vânătăi.

Bianca Pop a anunțat că nu va depune plângere la poliție, fiindcă ea consideră că doar turnătorii fac asta. Vizibil marcată de tot incidentul prin care a trecut, fosta ispită de la Insula Iubirii a refuzat să ofere mai multe detalii.

”Nu mai contează. O să spun altădată. Mie să-mi fie frică? Doamne ferește! De nimeni și de nimic pe lumea asta! Sunt foarte bine”, a spus Bianca Pop, pentru cei de la Antena Stars.

Schimbare uriașă! Cati de la Insula iubirii i-a lăsat mască pe fani! Cine este noul iubit al brunetei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x