Antena Căutare

Ispita Diandra din sezonul 8 Insula Iubirii a ajuns pe mâna medicilor. La ce intervenție a apelat

Ispita Diandra de la Insula Iubirii sezonul 8 a apelat la ajutorul medicilor, având nevoie de o operație.

Galerie
Cu un trup de invidiat, mereu atentă la detalii și extrem de carismatică, Diandra a reușit să-și joace rolul până la capăt în Thailanda, cucerind și publicul din fața televizoarelor cu atitudinea ei. | Antena 1

Diandra Moga a fost una dintre cele mai controversate ispite de la Insula Iubirii în sezonul 8, după ce l-a cucerit pe Andrei Rotaru, cu care părea că a început deja o relație în timpul petrecut pe insulă.

La ce operație a apelat ispita Diandra Moga

Cu un trup de invidiat, mereu atentă la detalii și extrem de carismatică, Diandra a reușit să-și joace rolul până la capăt în Thailanda, cucerind și publicul din fața televizoarelor cu atitudinea ei.

Citește și: Mama Cristinei Rotaru, cuvinte grele la adresa Diandrei. Ce a putut să spună femeia despre ispită după apariția interviului

Articolul continuă după reclamă

După Insula Iubirii, frumoasa ispită a trecut prin mai multe schimbări. În primul rând, Diandra a dezvăluit că a slăbit aproape 10 kilograme în câteva săptămâni. Apoi Diandra și-a anunțat urmăritorii că va apela la mai multe schimbări.

Tânăra a apelat la ajutorul medicilor pentru o intervenție chirurgicală. Diandra a făcut declarații despre operația pe care a suferit-o pentru Spynews.

Ispita Diandra și-a schimbat implanturile mamare pentru că și-a dorit un bust mai amplu. Prin urmare, frumoasa brunetă a apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

”E o operație estetică, mi-am schimbat implanturile mamare, mi-am pus unele puțin mai mari”, a spus Diandra Doris, în exclusivitate pentru Spynews.

Într-un Insta Story, Diandra a spus cum se simte în prezent și cum decurge recuperarea ei:

"Puțin slăbită sincer, am încă tuburile de drenaj. Probabil se scoatem doar mâine. Aștept să mă întorc la Cluj. Există un mic disconfort, dureri. Dar e mai ok o idee decât prima dată. Ies curând să fac o plimbare cu fetele", a povestit Diandra.

Recent, Diandra a clarificat mai multe situații legate de interacțiunile ei cu Andrei Rotaru pe insulă într-un interviu Insula Iubirii sezonul 8, după încheierea difuzării.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Diandra Moga, detalii despre revederea cu Andrei Rotaru după încheierea filmărilor

Diandra Moga a povestit că la început a fost percepută greșit de telespectatori pentru că toți au crezut că ea e naivă și nu vede adevăratul comportament al lui Andrei.

“Are nevoie de vindecare. Este un om care are nevoie de vindecare, care ar trebui să-și dorească să caute ajutorul necesar ca să devină o versiune mai bună a lui. Versiunea care este el în prezent nu îl ajută”, a spus Diandra.

Ispita a mai dezvăluit că atunci când a vizionat emisiunea și-a dat seama că l-a supraestimat pe Andrei.

După ce Diandra a pomenit de mai multe ori numele Cristinei în noul interviu disponibil în AntenaPLAY, mama Cristinei a răbufnit.

Femeia a acuzat-o pe ispită de victimizare, dar și de distrugerea sufletului Cristinei în urma interacțiunilor pe care le-a avut Diandra cu ginerele ei.

Mama Cristinei nu este la prima reacție de acest fel, Tanța Blonda fiind extrem de radicală și vocală în mediul online ori de câte ori are ocazia.

„Victimizarea e prea târzie, doar pentru imagine. Dar imaginea ai arătat-o pe insulă. Ați distrus sufletul copilului meu și acum vă dați filozofi. Rușine amândurora. Sunteți grețoși și diabolici”, este mesajul pe care l-a transmis Tanța Blonda, mama Cristinei.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce a putut să spună ispita

Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x