Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Diandra Moga, detalii despre revederea cu Andrei Rotaru după încheierea filmărilor

Ispita Diandra Moga a venit la Interviurile Insula Iubirii pentru a vorbi deschis despre felul în care experiența de la Insula Iubirii și-a pus amprenta asupra ei.

Galerie
Ispita Diandra Moga a vorbit despre experiențele trăite în Thailanda la Insula Iubirii sezonul 8. Ea a povestit că ceea ce a trăit la Insula Iubirii pentru ea a fost imprevizibil. | A1

Ispita Diandra Moga a vorbit despre experiențele trăite în Thailanda la Insula Iubirii sezonul 8. Ea a povestit că ceea ce a trăit la Insula Iubirii pentru ea a fost imprevizibil.

Ea s-a temut cel mai mult de faptul că ar putea fi percepută greșit, dar și-a propus să fie sinceră, naturală și să trăiască în prezent și a legat o poveste cu Andrei la care nu se aștepta.

Diandra a zis că a văzut singură emisiunea ca un telespectator și chiar a încercat să vadă povestea pe care a trăit-o în acele episoade dintr-un punct de vedere obiectiv, analizând tot ce s-a întâmplat ca și cum nu ar fi fost vorba despre ea.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce a putut să spună ispita

“Am reușit să văd și cealaltă parte a povești, cel mai important. Să înțeleg și ce a trăit cealaltă persoană”, a mai adăugat Diandra.

Ce a mărturisit ispita Diandra Moga despre revederea cu Andrei Rotaru după Insula Iubirii

Diandra a vorbit deschis despre felul în care s-a apropiat ea de Andrei și în ce fel a reușit să îl cunoască. Ispita feminină a spus că se vede că el are o esență bună, dar duce și multe lupte interioare.

“Are nevoie de vindecare. Este un om care are nevoie de vincare, care ar trebui să-și dorească să caute ajutorul necesar ca să devină o versiune mai bună a lui. Versiunea care este el în prezent nu îl ajută”, a spus Diandra.

Ispita a mai dezvăluit că atunci când a vizionat emisiunea și-a dat seama că l-a supraestimat pe Andrei.

“Andrei prezenta în emisiune fix versiunea care îl coafa”, a spus Diandra.

Ispita feminină a spus că ea și Andrei au trăit copilărește și pentru oamenii de acasă povestea lor a fost una ușor utopică.

“Căuta în mine lucrurile pe care el și le dorea de la o femeie la momentul respectiv”, a spus Diandra, încercând să explice momentul în care Andrei spunea că atunci când se uită în ochii ei se vede pe el.

Diandra a recunoscut că nu a fost îndrăgostită de Andrei și cu atât mai puțin nu a fost vorba de iubire, ci, mai degrabă, de un atașament, un act de afecțiune.

Citește și: Cât de mult a slăbit ispita Diandra după ce s-a întors de la Insula Iubirii. Dieta cu care a dat jos aproape 10 kilograme

Ea mai povestit că de la jumătatea timpului petrecut cu Andrei pe insulă a început să ia și postura de observator pentru a analiza comportamentul lui.

Cel mai mare semn de întrebare pentru Diandra a fost momentul în care Andrei a arătat că e gelos atunci când i s-a părut că a existat un schimb de priviri cu subînțeles între Diandra și Cornel. Atunci Diandra și-a dat seama că Andrei are niște traume din trecut.

Încă de pe la jumătatea emisiunii Diandre spune că știa că va pleca singură de pe Insula Iubirii, după ce a descoperit adevărata față a lui Andrei.

“La finalul zilei trebuie să înțelegi că iubirea nu-I nici dependență, nu-l faci pe om centrul universului tău și că întotdeauana deciziile se iau corect la final când tragi linie și pui în balanță. Pe Andrei l-a rănit alegerea mea la nivel de orgoliu. I-a rănit orgoliul bărbătesc”, a mai adăugat Diandra.

Diandra a mărturisit că ea nu și-a dorit să continue cu Andrei ceea ce au început pe insulă pentru că ar fi însemnat să se amăgească și să aleagă să nu vadă cât de diferiți sunt ei doi, de fapt.

Ispita Diandra a mărturisit că a empatizat foarte mult cu Cristina pentru că și-a a trăit în trecut o poveste similară care a ajuns să o sfâșie, dar a avut multe lecții de învățat.

“M-am bucurat sincer când am văzut-o în scenele cu Eric. Am felicitat-o din spatele televizorului că și-a dat voie într-un final (…) să simtă și ea chestii”, a mai adăugat Diandra.

După ce s-au terminat filmările pentru Insula Iubirii, Diandra a spus că ea și Andrei au continuat să vorbească pentru aproximativ o lună și jumătate.

“Am vorbit până prin luna mai”, a zis Diandra, lămurind faptul că Andrei i-a scris primul.

Diandra a mai păstrat legătura cu Andrei doar pentru că voia să îi fie alături în momentele grele când el trecea prin procesul de divorț, încercând să vadă dacă legătura dintre ei ar avea potențial să se transforme în ceva mai mult.

“Dar, în sinea mea, și mie intuiția mi-a spus din start de când am pășit afară din emisiune că nu”, a mai adăugat Diandra.

Ispita feminină a vrut să pună capăt speculațiilor care au apărut în presă, conform cărora Andrei s-ar fi mutat la ea la Cluj sau ea s-ar fi mutat la el la București pentru că aceste lucruri nu s-au întâmplat.

După experiența de la Insula Iubirii, Diandra a mai spus că a înțeles și mai bine ce fel de bărbat își dorește în viața ei.

Citește și: Ispita Diandra Moga, dezvăluirile pe care toți fanii Insula Iubirii le așteptau! Ce s-a întâmplat în Thailanda, dar și ce a urmat

Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a răbufnit! Ce a declarat în urma "înțepăturilor" primite de la M... Maria Covașa de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a făcut două tatuaje. Ce mesaje cu subînțeles a transmis arta de pe corpu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei! Joi, 03.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x