Antena Căutare

Ispita Larisa dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Robert Braia, fostul concurent de la Insula Iubirii 8

Larisa Mârtan este una dintre ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 8, care i-a făcut pe bărbații din vilă să roiască în jurul ei. Iată ce spune despre relația cu Robert Braia, fostul concurent.

Galerie
Lala a dezvăluit care e relația dintre ea și Robert Braia | Antena 1

Larisa Mârtan are 24 de ani și captează atenția băieților din vilă, dar și a telespectatorilor. Dansurile ei i-au încântat pe concurenți de-a lungul sezonului 8 din Insula Iubirii.

Aceasta i-a atras rapid atenția lui Robert Braia, concurentul care a avenit alături de Bianca Mitroi. Roberet și Bianca au fost primii care au părăsit Insula Iubirii, la doar o săptămână de la intrarea în casă.

Citește și: Video-ul Emei și al lui Răzvan Kovacs din sezonul 7 Insula Iubirii care a stârnit hohote de râs. Reacția fanilor

Ispita Larisa dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Robert Braia, fostul concurent de la Insula Iubirii 8

Articolul continuă după reclamă

Tot atunci, relația care se înfiripase între ispita Larisa și Robert a încetat brusc. La plecarea din casă, Robert i-a dăruit Larisei o brățară.

„Era prea tare conexiunea dintre noi, era prea faină”, îi spune tânărul ispitei, în timp ce-și face bagajele. „Nu-mi plac despărțirile. (...) Te pup!”

Gesturile tandre ale celor doi însă i-au făcut să reia legătura la terminarea filmărilor.

Mulți telespectatori au fost convinși că Lala și Robert au început o relație după emisiune. Ispita spune totul abia acum.

Ispita Larisa dă cărțile pe față. Ce spune despre relația cu Robert de la Insula Iubirii 8

Larisa Mârtan este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Tânăra și-a lăsat urmăritorii să creadă că este într-o relație cu fostul concurent Robert Braia, amândoi fiind din Craiova.

Citește și: Cât costa să închiriezi vilele din Thailanda în care s-a filmat Insula Iubirii. Prețul este unul exorbitant

Recent, într-o postare pe TikTok, Lala a mărturisit că o leagă de Robert doar o prietenie mare și nimic mai mult. În plus, aceasta a mărturisit că este într-o relație și, deoarece nu dorește să-și rănească partenerul, vrea să pună capăt speculațiilor în legătură cu fostul concurent Insula Iubirii.

Ea a mai ținut să menționeze în legătură cu Robert faptul că, deși sunt prieteni, nu vorbesc în fiecare zi și nici nu se văd foarte des.

Ispita nu a dat mai multe detalii, însă le-a promis urmăritorilor că va reveni cu informații treptat.

„Bună, dragilor! Am zis că o să vorbesc cu voi despre relația dintre mine și Robert, de aceea m-am decis să vă spun acum.

Citește și: Premieră la Insula Iubirii în săptămâna finală a show-ului de la Antena 1: Ispitele au dreptul să refuze invitaţia la dream date

Relația dintre mine și Robert este una de prietenie, am rămas foarte buni prieteni, vorbim când este cazul. Nu înseamnă că ne vedem sau că vorbim zilnic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vă spun asta pentru că voi nu sunteți urmăritorii mei, sunteți ca și familia mea și îmi doresc, de acum încolo, să vorbesc foarte deschis cu voi despre ce se întâmplă în viața mea.

Doar că vreau să le iau ușor, pe rând, ca să nu ne plictisim, nu? Tot ce pot să vă spun este că sunt într-o relație de ceva timp și că îmi doresc să respect acest lucru și să nu mă mai asociez în a fi într-o relație cu Robert.

Pentru că nu este ok nici pentru mine, dar nici pentru omul de lângă mine. Însă o să vă spun mai multe pe parcurs”, a declarat Larisa pe platforma de socializare.

Insula Iubirii, sezon 8. Ce s-a întâmplat cu creanga găsită de Diandra și Andrei în Thailanda: „Ce mai face copacul?”... Insula Iubirii sezonul 8. Cum arăta ispita Loredana în urmă cu 9 ani. E de nerecunoscut în imaginile vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x