Antena Căutare

Video-ul Emei și al lui Răzvan Kovacs din sezonul 7 Insula Iubirii care a stârnit hohote de râs. Reacția fanilor

Ema Oprișan șu Răzvan Kovacs au trecut deja prin testul fidelității la Insula Iubirii în sezonul 7 și se pare să au urmărit cu mare interes sezonul 8 din emisiunea lor preferată.

Galerie
Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7 formează unul dintre cele mai sudate cupluri dintre foștii concurenți ai emisiunii. | A1

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7 formează unul dintre cele mai sudate cupluri dintre foștii concurenți ai emisiunii. Cei doi au avut parte de testul suprem în sezonul trecut al emisiunii, când au trecut prin mai multe peripeții.

Ema și Răzvan, video amuzant despre Insula Iubirii sezonul 8

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 21 august 2024. Cornel a ajuns la capătul puterilor. Ce gest a făcut fostul logodnic al Iustinei

Chiar dacă Răzvan a înșelat-o atunci pe Ema cu una dintre ispitele feminine, Ema a decis să îl ierte atunci când s-au întors în țară. Mai mult, cei doi au acum și o fetiță împreună, pe nume Luna, și s-au și căsătorit între timp.

Articolul continuă după reclamă

Ei au reușit să treacă cu bine peste greutățile care i-au făcut să aibă și mai multe îndoieli, și mai multe întrebări legate de fidelitatea în cuplu. Chiar dacă Răzvan a picat în ispită, Ema a cântărit bine deciziile și cei doi formează acum o familie fericită după ce concurenta i-a mai acordat o șansă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sezonul 8 din Insula Iubirii, Răzvan Kovacs a vizitat vila băieților într-o seară pentru a anima o petrecere, el fiind DJ de meserie. Fostul concurent a profitat de ocazie și le-a oferit câte un sfat băieților dacă aceștia și-au dorit să îl asculte.

Între timp, pe la evenimentele la care Răzvan a pus muzică s-au numărat și concurenți și ispite din sezonul 8 de Insula Iubirii, precum Dani Boy, Cornel și ispita Maria. De asemenea, el și Ema au demonstrat că urmăresc îndeaproape fiecare episod de vreme ce mai postau pe Insta Story păreri despre ceea ce se întâmpla în actualul sezon de Insula Iubirii.

Într-un video recent pe care l-au postat pe Instagram, Răzvan și Ema i-au imitat pe Andrei și ispita Diandra de la Insula Iubirii sezonul 8. Ei au făcut referire în video la momentul în care Andrei și Diandra găsiseră pe plajă o creangă căreia i-au dat foarte multe semnificații.

Citește și: Concurs | Câștigă cu Neatza o invitație dublă la cea mai mare vizionare a finalei Insula Iubirii. Cum participi

Andrei îi spunea Diandrei că acea creangă are atât forma literei D, cât și a literei A, iar asta nu poate să însemne decât faptul că ei sunt sortiți să fie împreună.

Ema și Răzvan i-au imitat pe ei într-un video recent, unde au încercat să facă momentul și mai amuzant, iar fanii lor au apreciat acest lucru.

În video Răzvan a scris “Când mai vrei un copil! Dar nu știi cum să îi spui! Dar îți aduci aminte că la unul a mers cu o creangă!”.

Fanii lor au înțeles imediat aluzia și au adăugat comentarii la acest video cu reacțiile lor. Mulți s-au amuzat teribil din cauza acestei asemănări, iar postarea a strâns aproape 2000 de aprecieri.

“Atât de subtil 😂”

“Trebuie sa îmi caut și eu una. Cu T și L obligatoriu 😅🤣. Sper sa găsesc”

“Uite așa toată România doarme cu creanga-n pat”

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor lor virtuali.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cât costă o rochie sau o geacă de piele în magazinul ispitei Diandra. Prețurile nu sunt pentru toți

Cât costa să închiriezi vilele din Thailanda în care s-a filmat Insula Iubirii. Prețul este unul exorbitant... Insula Iubirii, sezon 8. Ce s-a întâmplat cu creanga găsită de Diandra și Andrei în Thailanda: „Ce mai face copacul?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x