Antena Căutare

Ispita Marcel are un nou proiect în televiziune. Unde îl pot vedea fanii după Insula Iubirii: „De mâine...”

După ce i-a cucerit pe toți cu replicile sale celebre și „stilul chulo”, ispita Marcel de la Insula Iubirii face un salt uriaș în carieră. În ce proiect TV este implicat.

Galerie
Ispita Marcel, gazda Xtra Night Show, de pe Antena Stars, în acest weekend | Antena Stars

Invitat în cadrul emisiunii Un Show Păcător, de la Antena Stars, Ispita Marcel a dat vestea pe care o așteptau toți fanii lui. Bărbatul care a făcut furori la Insula Iubrii cu replicile lui celebre și „stilul chulo” va apăra din nou la TV.

Ispita Marcel de la Insula Iubirii îi va ține locul lui Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show, cât acesta este plecat la filmări la o altă emiune. Alături de Natalia Mateuț, el va prezenta late night show-u din acest weekend.

„Marcel, aflat aici lângă mine, de mâine, este mare prezentator Antena Stars. Prezintă XNS alături de frumoasa noastră Natalia Mateuț”, a spus Mara Bănică.

Citește și: Ispita Marcel, în război cu cântărețul Jimmy Dub. De la ce au pornit neînțelegerile după ce au lansat hit-ul „Hola Mami Que Guapa”

Ispita Marcel, gazda Xtra Night Show, de pe Antena Stars, în acest weekend

Marcel a venit însoțit de iubita lui la Un Show Păcătos, care va avea, la rândul ei, un rol important. Aceasta îl va susține din umbră, așa cum a făcut-o și până acum și va fi stilistul lui personal. Ispita de la Insula Iubirii si logodnica lui, Armina, sunt de nedespărțit și merg peste tot împreună.

„Mă bucur că particip în staff-ul ăsta, cred că o să fie tipul meu”, a spus și Marcel după anunțul că îi va ține locul lui Andrei Ștefănescu la XNS, pe Antena Stars.

„Vezi că eu am inventat emisiunea asta, să ai grijă de ea. Să o crești frumos”, a ținut să-i transmită Dan Capatos.

„Amira este doar azi aici. Va fi stilista lui personală. Am înțeles că ea te va îmbrăca, va sta lângă tine să îți țină pumnii”, a mai spus Mara Bănică.

La final, el a făcut și o scurtă demonstrație de cum ar începe emisiunea.

Cu ce se ocupă Amira, logodnica ispitei Marcel de la Insula Iubirii. Cum s-au cunoscut cei doi

După terminarea filmărilor de la Insula Iubirii sezonul 8, care au avut loc în februarie, Marcel Andrei s-a întors în țară și a continuat să își caute sufletul pereche.

Chiar dacă pe insula fetelor în Thailanda el și-a făcut rolul de ispită, Marcel s-a întors acasă cu gândul de a-și găsi adevărata iubire.

Se pare că în luna mai, la câteva luni de când s-a întors din Thailanda, Marcel s-a îndrăgostit de Armina, o tânără superbă cu care se potrivește perfect.

Citește și: Ispita Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă oferit Arminei

Armina Grigoraș este o tânără superbă, cu un fizic de invidiat și o frumusețe aparte, calități care cu siguranță l-au atras pe Marcel. Tânăra brunetă este din Timișoara și e agent imobiliar.

De când sunt împreună, Marcel și Armina s-au plimbat destul de mult, mergând în vacanțe de lux în Dubai și în Italia. De asemenea, Marcel a ținut foarte mult să o ducă pe frumoasa lui iubită și în Tenerife pentru a-i arăta ce viață și-a construit el acolo în toți ani pe care i-a petrecut muncind.

Mama lui Marcel este și ea mândră să îl vadă pe fiul ei fericit, știind că are acum lângă el o femeie frumoasă care îl iubește și pe care și el o iubește foarte mult.

Cadoul spectaculos pe care Maria de la Insula Iubirii l-a primit de ziua ei. Cum a apărut la 27 de ani fosta iubită a lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x