Antena Căutare

Ispita Marcel de la Insula Iubirii și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă oferit Arminei

Ispita Marcel de la Insula Iubrii sezon 8 s-a logodit. Cum a reacționat iubita lui când a fost cerută în căsătorie și cum arată inelul de logodnă oferit de „Maluma de România”.

Galerie
Ispita Marcel de la Insula Iubrii sezon 8 s-a logodit. Cum a reacționat iubita lui când a fost cerută în căsătorie | Antena 1 & Instagram

Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezon 8 se numără, cu siguranță, printre cele mai apreciate. Încă de la început, el a pus ochii pe Maria și între timp, el a susținut că a dezvoltat sentimente pentru ea. Însă, după ce a vărsat lacrimi amare pentru ea pe Insulă, el și-a găsit fericirea în afara reality show-ului.

Marcel Andrei și Armina Grigoraș trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care a început după ce bărbatul și-a încheiat rolul de ispită pe Insula Iubirii. Relația lor a avansat rapid și acum, „Maluma de România” și-a cerut iubita în căsătorie.

Ispita Marcel de la Insula Iubrii sezon 8 s-a logodit. Cum a reacționat iubita lui când a fost cerută în căsătorie

Marcel și Armina sunt aproape de nedespărțit. De când s-au afișat prima dată în calitate de cuplu, cei doi merg peste tot împreună, iar fata îl susțime de acesta pe toate planurile.

Articolul continuă după reclamă

Armina i-a fost aproape încă dinainte de a fi cunoscut în toată România, iar acum se bucură împreună de succesul ispitei de la Insula Iubirii sezon 8.

Citește și: Ispita Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui, primul interviu împreună. Cum a răspuns fata întrebată dacă e geloasă pe fane

Recent, tânăra chiar mărturisea că își dorește să meargă în fața altarului, alături de Marcel. Cei doi ar fi stabilit să se căsătorească anul acesta, însă nu se aștepta ca cerea în căsătorie să vină atât de repede.

Cu toate acestea, Marcel Andrei nu a stat mult pe gânduri și a dus relația lor la următorul nivel. El a pus la cale un plan și a reușit să o surprindă pe Armina, relatează cancan.ro.

Într-un cadru inedit, el i-a adresat întrebarea: „Ai vrea să fii soția mea?”. Răspunsul nu a întârziat să apară, iar Armina a spus un „Da” hotărât.

„Sigur?”, a mai spus el.

„Sută la sută”, a completat fata.

„Îmi mulțumesc”, a fost reacția lui Marcel.

Tânăra este acum în culmea fericirii și nu a ratează niciun moment să se mândrească cu inelul de logodnă primit de la ispită. Într-o serie de InstaStory-uri, aceasta s-a afișat cu bijuteria impresionantă care atrage toate privirile.

Cine este și ce se ocupă logodnica ispitei Marcel. Cum s-au cunoscut cei doi

După terminarea filmărilor de la Insula Iubirii sezonul 8, care au avut loc în februarie, Marcel Andrei s-a întors în țară și a continuat să își caute sufletul pereche.

Chiar dacă pe insula fetelor în Thailanda el și-a făcut rolul de ispită, Marcel s-a întors acasă cu gândul de a-și găsi adevărata iubire.

Se pare că în luna mai, la câteva luni de când s-a întors din Thailanda, Marcel s-a îndrăgostit de Armina, o tânără superbă cu care se potrivește perfect.

Citește și: Ispita Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui, imagine de senzație la plajă. Cât de bine arată Armina în costum de baie

Armina Grigoraș este o domnișoară superbă, cu un fizic de invidiat și o frumusețe aparte, calități care cu siguranță l-au atras pe Marcel. Tânăra brunetă este din Timișoara și e agent imobiliar.

De când sunt împreună, Marcel și Armina s-au plimbat destul de mult, mergând în vacanțe de lux în Dubai și în Italia. De asemenea, Marcel a ținut foarte mult să o ducă pe frumoasa lui iubită și în Tenerife pentru a-i arăta ce viață și-a construit el acolo în toți ani pe care i-a petrecut muncind.

Mama lui Marcel este și ea mândră să îl vadă pe fiul ei fericit, știind că are acum lângă el o femeie frumoasă care îl iubește și pe care și el o iubește foarte mult.

Ce mesaj a transmis Iustina, după toate „peripețiile” de la Insula Iubirii. Reacția complet neașteptată a Biancăi Giurcă... Mesajul pe care Răzvan de la Pitești, autorul melodiei "Cu capul în nori", l-a transmis Iustinei și ispitei Te...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x