Căutare Live

Ispita Nicoleta de la Insula iubirii are probleme în sarcină! Ce verdict i-au dat medicii: „Nu am voie”

Nicoleta Dragne, celebra ispită de la Insula iubirii, și-a pus fanii pe jar cu o fotografie extrem de sexy, deși este însărcinată! Ce dezvăluire a făcut?

Ce a dezvăluit ispita Nicoleta de la Insula iubirii despre sarcină

Nicoleta Dragne este în culmea fericirii, căci ea și partenerul său de viață se pregătesc să devină părinți. Frumoasa blondă de la Insula iubirii formează în prezent un cuplu cu una dintre ispitele masculine din sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii!

ISPITA NICOLETA DRAGNE, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE DESPRE SARCINĂ

Este vorba despre Alin Bruno, un celebru om de afaceri din Timișoara, pe care l-am putut vedea doar câteva zile în Thailanda, căci acesta a decis să părăsească Insula iubirii.

citește și: Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Se pare totuși că Nico și Alin Bruno se cunoșteau de câțiva ani și, la scurt timp după ce au ieșit la o cină împreună, cei doi au decis să formeze un cuplu.

Ispita Nicoleta de la Insula iubirii are probleme în sarcină! Ce verdict i-au dat medicii: „Nu am voie”

Ce a dezvăluit ispita Nicoleta de la Insula iubirii despre sarcină

Ce a dezvăluit ispita Nicoleta de la Insula iubirii despre sarcină

Nu a trecut mult și se pare că frumoasa ispită de la Insula iubirii a descoperit faptul că urmează să devină mamă! Medicii îi dădeau șanse minime, dar iată că minunea s-a întâmplat. Totuși se pare că sarcina este una dificilă, căci blonda are stări de rău, așa cum a declarat recent la emisiunea Xtra Night Show.

citește și: Îl mai ții minte pe Adrian de la Insula iubirii? Fanii abia l-au recunoscut! Cum arată acum fostul iubit al Denisei

Recent, blonda a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care își arată burtica de gravidă. Fanii au fost surprinși de cât de bine arată Nicoleta Dragne, care a reușit să își păstreze trupul sexy chiar și în perioada sarcinii.

„Nu știu de ce, dar pana acum nu am reușit sa fac măcar o poza cu burtica. Știu ca sunt mame care se pozează săptămânal, eu nu am un motiv pentru care nu am făcut treaba asta pana acum, dar am spus sa împărtășesc cu voi primele poze❤️”, a dezvăluit Nicoleta Dragne pe pagina sa de Instagram.

„A fost greu primele luni, pentru că eram tot timpul închisă în baie, îmi era rău tot timpul. Acum, momentan, de vreo lună stau în pat, pentru că am avut ceva complicații și nu am voie să mai depun efort. Eu am muncit și m-am agitat foarte mult la atelier, pentru că a fost foarte aglomerat. Și probabil că am ridicat niște chestii pe acolo ce nu trebuia”, a spus Nicoleta Dragne, în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos, arată cei de la Spynews.

Îl mai ții minte pe Adrian de la Insula iubirii? Fanii abia l-au recunoscut! Cum arată acum fostul iubit al Denisei...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x