Căutare Live

Iți amintești de ispita Maria de la „Insula iubirii”? Și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au fost uimiți

Maria Ilioiu, una dintre cele mai cunoscute ispite de la emisiunea „Insula iubirii”, și-a făcut o schimbare radical de look și fanii au fost mai mult decât surprinși.

Ispita Maria Ilioiu de la „Insula iubirii” (sursa: instagram)

Recent, Maria Ilioiu apărea la emisiunea „Xtra Night Show” și povestea cum s-a ales că răni adănci pe chip, în urma unor tratamente pentru ten ce au fost executate incorect de către o persoană neautorizată.

Ispita de la „Insula iubirii” a prezentat dovezi și numeroase detalii despre experiența sa neplăcută și a încercat să tragă un semnal de alarmă tinerelor care își doresc să recurgă la diferite îmbunătățiri, folosindu-se de chirurgia sau de tratamentele estetice.

citește și: Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, în culmea fericirii! Ce veste a dat fanilor: „O binecuvântare”

Un detaliu observat de fani este că Maria Ilioiu se folosește în mod frecvent de diferitele filtre de pe Instagram pentru a-și ascunde anumite imperfecțiuni.

Totuși, într-o postaare făcută recent, admiratorii fostei ispite de la „Insula iubirii” au remarcat ce schimbare radicală de look și-a făcut frumoasa roșcată.

citește și: Cum arăta Andy de la „Insula iubirii”, înainte să se apuce de sală! Fanele au avut o surpriză: „Tu ești?!”

Cu codițe lungi de culoare albastră și un machiaj fantezist, Maria Ilioiu a făcut senzație și fotografiile au adunat mii de aprecieri.

Unii dintre fani au lăudat-o pentru schimbarea de look, în timp ce alții au dezvăluit că era mult mai frumoasă înainte.

Totuși, toată lumea s-a liniștit atunci când Maria Iliou a subliniat faptul că nu este vorba despre o schimbare permanentă, ci doar despre o simplă perucă!

Ultimele știri
x