Antena Căutare

Iți amintești de ispita Maria de la „Insula iubirii”? Și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au fost uimiți

Maria Ilioiu, una dintre cele mai cunoscute ispite de la emisiunea „Insula iubirii”, și-a făcut o schimbare radical de look și fanii au fost mai mult decât surprinși.

Iți amintești de ispita Maria de la „Insula iubirii”? Și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au fost uimiți
Ispita Maria Ilioiu de la „Insula iubirii” (sursa: instagram)

Recent, Maria Ilioiu apărea la emisiunea „Xtra Night Show” și povestea cum s-a ales că răni adănci pe chip, în urma unor tratamente pentru ten ce au fost executate incorect de către o persoană neautorizată.

Ispita de la „Insula iubirii” a prezentat dovezi și numeroase detalii despre experiența sa neplăcută și a încercat să tragă un semnal de alarmă tinerelor care își doresc să recurgă la diferite îmbunătățiri, folosindu-se de chirurgia sau de tratamentele estetice.

citește și: Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, în culmea fericirii! Ce veste a dat fanilor: „O binecuvântare”

Un detaliu observat de fani este că Maria Ilioiu se folosește în mod frecvent de diferitele filtre de pe Instagram pentru a-și ascunde anumite imperfecțiuni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totuși, într-o postaare făcută recent, admiratorii fostei ispite de la „Insula iubirii” au remarcat ce schimbare radicală de look și-a făcut frumoasa roșcată.

citește și: Cum arăta Andy de la „Insula iubirii”, înainte să se apuce de sală! Fanele au avut o surpriză: „Tu ești?!”

Cu codițe lungi de culoare albastră și un machiaj fantezist, Maria Ilioiu a făcut senzație și fotografiile au adunat mii de aprecieri.

Unii dintre fani au lăudat-o pentru schimbarea de look, în timp ce alții au dezvăluit că era mult mai frumoasă înainte.

Totuși, toată lumea s-a liniștit atunci când Maria Iliou a subliniat faptul că nu este vorba despre o schimbare permanentă, ci doar despre o simplă perucă!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x