Antena Căutare

La ce schimbare de look a apelat Bianca Giurcă de la Insula Iubirii, sezonul 7. Cum arată tânăra fără extensii de păr

Bianca Giurcă a apelat la o schimbare de look ce i se potrivește de minune. Fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram cu faptul că a renunțat la extensiile de păr.

Colaj cu Bianca Giurcă, fosta concurentă de la Insula Iubirii, în două ipostaze diferite Galerie
Bianca Giurcă a decis să treacă pragul salonului de înfrumusețare pentru a-și da jos extensiile de păr | Instagram

Bianca Giurcă, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, a făcut o schimbare temporară în ceea ce privește aspectul ei fizic. Tânăra nu mai arată așa cum telespectatorii au cunoscut-o pe micile ecrane.

Pentru că are o activitate intensă în mediul online, fosta iubită a lui Marius Moise nu ezită să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața ei. De curând, aceasta a făcut mai multe InstaStory-uri în care a vorbit despre cum își îngrijește părul.

Tot pe rețelele sociale, Bianca Giurcă a dezvăluit că este o fană a extensiilor, după ce ani la rând s-a vopsit blondă și a reușit să își degradeze firul de păr. Tânăra are mare grijă de aspectul său fizic, iar drept dovadă stau chiar postările sale de pe Internet.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum l-a filmat Bianca Giurcă pe Marius Moise. Foștii iubiți s-au afișat împreună, din nou

„Mi-am stricat părul des și lung cu blondul meu. Am încercat să-l repar cu diferite tratamente, mă tundeam, însă el nu mai creștea deloc. Mi-am dat seama că nu am ce să mai fac decât să mă vopsesc culoarea mea naturală. Părul a continuat să se rupă și după ce m-am vopsit. Singura soluție era să scap de părul ars și să mă tund mult, iar eu deja îl aveam foarte scurt.

Nu rezistam psihic eu. Altor fete le stă foarte bine cu părul scurt, mie nu. Atunci m-am gândit să îmi pun extensii și să îmi tund de fiecare dată părul ars până o să-mi crească. Port extensii de un an și jumătate.”, a povestit fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii pe Instagram.

Cum arată Bianca Giurcă din sezonul 7 Insula Iubirii fără extensii de păr

Recent, Bianca Giurcă a decis să treacă pragul salonului de înfrumusețare pentru a-și da jos extensiile de păr. Schimbarea prin care a trecut fosta iubită a lui Marius Moise a surprins într-un mod plăcut prietenii virtuali.

Citește și: Bianca Giurcă își construiește casă nouă. Fosta concurentă de la Insula iubirii, sezonul 7, este nerăbdătoare să se mute

Se pare că fostei concurente de la Insula Iubirii îi stă foarte bine cu părul scurt. Coafura îi scoate în evidență frumoasele trăsături ale feței, în mod special buzele pline de volum și superba formă a ochilor.

Deși noul look i se potrivea de minune, Bianca Giurcă a ales să revină la extensiile de păr. Așadar, imaginea pe care a publicat-o tânăra a fost în timpul procesului de înlocuire al extensiilor. Aceasta le-a dat jos pe cele vechi și deteriorate pentru a pune unele noi.

Citește și: Cum a răspuns Bianca Giurcă, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, la întrebarea dacă este însărcinată. Ce a postat

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fosta iubită a lui Marius Moise este de o frumusețe răpitoare. Fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale spectaculoase din mediul online. Mai mult, aceasta este posesoarea unui trup de invidiat, motiv pentru care piesele vestimentare se mulează perfect pe formele sale provocatoare.

Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, filmat într-o ipostază neașteptată alături de fetița lui, de doar 4 luni. Ce au văzu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x