Antena Căutare

Cum a răspuns Bianca Giurcă, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, la întrebarea dacă este însărcinată. Ce a postat

O întrebare a prietenilor virtuali a luat-o prin surprindere pe Bianca Giurcă. Aceștia și-au dorit să afle dacă fosta concurentă a sezonului 7 Insula Iubirii este însărcinată, după ce a publicat mai multe imagini în care apare sora ei mai mică.

Colaj cu Bianca Giurcă în trei ipostaze diferite la Insula Iubirii alături de Marius Moise Galerie
O întrebare a prietenilor virtuali a luat-o prin surprindere pe Bianca Giurcă | Antena 1

Bianca Giurcă, fosta concurentă din sezonul 7 Insula Iubirii, a primit o întrebare neașteptată din partea urmăritorilor de pe Instagram. De curând, tânăra a realizat o sesiune de întrebări pentru a răspune la toate curiozitățile oamenilor din mediul online.

Fosta iubită a lui Marius Moise are o activitate intensă pe rețelele sociale, unde își ține la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața ei. Mai mult, aceasta nu ezită să își expună viața personală în fața publicului.

În ultima perioadă, tânăra a publicat mai multe imagini și videoclipuri în care apare alături de sora ei mai mică. Prietenii virtuali au fost puși imediat pe gânduri de ipostazele înduioșătoare în care au fost surprinse Bianca Giurcă și micuța.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Cum l-a filmat Bianca Giurcă pe Marius Moise. Foștii iubiți s-au afișat împreună, din nou

Așadar, aceștia nu au ezitat să o întrebe pe fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7 dacă este însărcinată. Tânăra nu s-a putut abține și a oferit un răspuns direct celor care împrăștie astfel de zvonuri.

Bianca Giurcă a răspuns la întrebarea „ești însărcinată?”. Ce a mărturisit fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7

Pentru că și-a dorit să lămurească lucrurile, Bianca Giurcă a transmis tuturor că nu este însărcinată. De altfel, aceasta le-a povestit că fetița cu care se afișează în online este chiar sora ei și că nu pregătește să devină mamă.

„Bebelușa pe care o pun mereu la story este sora mea, nu copilul meu! Știu că pare ciudat, pentru că e diferență mare de vârstă între noi, dar așa a fost să fie”, a scris fosta iubită a lui Marius Moise în dreptul unei poze cu sora ei.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Bianca Giurcă are o relație foarte specială cu surorile sale. Chiar dacă nu a vorbit prea des despre familia ei în cadrul emisiunii la care a participat, aceasta nu uită să distribuie pe contul de Instagram imagini de câte ori își vizitează părinții.

Bianca Giurcă de la Insula Iubirii sezonul 7 își construiește propria casă

Înaintea sărbătorilor de iarnă, Bianca Giurcă și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că au început construcțiile pentru propria casă. Aceasta este foarte entuziasmată de faptul că urmează să se mute în noua locuință cât de curând.

„Sunt superrrrr încântată! Astăzi am fost să văd în ce stadiu se află viitoarea ea casă”, le-a spus ea fanilor.

Citește și: De ce Bianca Giurcă și Maria Ilioiu s-au certat în mediul online. S-au înjurat, jignit și fosta ispită a recurs la amenințări

Tânăra își dorește foarte tare să aibă locul ei pe care să-l numească „acasă”, după ce ani de zile a stat alături de fostul partener. Bianca Giurcă a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moise, însă relația lor a luat sfârșit odată cu participarea în sezonul 7 Insula Iubirii.

Bărbatul nu a trecut testul fidelității, fapt care a adus lacrimi amare pe chipul fostei concurente pe atunci. În prezent, cei doi sunt prieteni.

Claudia Florescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 7, apariție incendiară în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x