Antena Căutare

Insula Iubirii sezonul 6. Ce detaliu a ieșit la iveală când Rey a fost la un date cu Eda. Ce a recunoscut ispita

La prima întâlnire romantică pe care au avut-o împreună la Insula Iubirii, Eda a făcut o dezvăluire surprinzătoare, la care Rey a reacționat imediat.

colaj foto cu rey și eda la insula iubirii sezonul 6 Galerie
Rey și Eda au savurat un vin rose Wine Crime la una dintre întâlnirile lor romantice de la Insula Iubirii sezonul 6 | Antena 1

Rey și Lavinia au avut o relație tumultoasă timp de patru și au decis să vină la Insula Iubirii sezonul 6 pentru a vedea dacă mai pot sau nu continua împreună, în calitate de cuplu.

Nu a durat însă mult și Rey, rănit de vorbele iubitei sale, a ales să se apropie de ispita Eda. La primul lor date, aceasta i-a făcut o mărturisire neașteptată.

Ce a dezvăluit Eda pentru Rey, la primul lor date romantic de la Insula Iubirii sezonul 6

Între Rey și Eda a existat o atracție puternică încă din primele zile petrecute la Insula Iubirii sezonul 6. Tocmai de aceea, nimeni nu a fost surprins atunci când acesta a ales-o pe ea, cu prima ocazie, la o întâlnire romantică.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Ce au făcut Teodora și ispita Ali după ședința de masaj. Ce detaliu au observat fanii

Acesta a fost momentul în care Eda a făcut o confesiune neașteptată.

„Prima întâlnire așa, mai romantică?”, a fost reacția lui Rey, în timp ce savura un pahar de vin rose Wine Crime și o admira pe frumoasa brunetă.

„Ciudat și interesant că te poți atașa așa de o persoană după câteva zile”, a fost mărturisirea complet neașteptată pe care a făcut-o Eda, care s-a mirat de cât de ușor se pot naște unele sentimente.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Rareș a recunoscut ce sentimente are pentru ispita Bianca, de fapt! S-a întâmplat la un pahar de vin

„Adevărul e că e foarte fain”, a completat concurentul de la Insula Iubirii sezonul 6.

Cei doi au petrecut momente extrem de frumoase împreună, totul în timp ce au savurat un pahar de Wine Crime. Vinul rose a fost nelipsit nu doar de la date-urile concurenților cu ispitele, ci și de la petrecerile de la Insula Iubirii sezonul 6.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Ce a publicat Cerasela pe rețelele sociale, după finala sezonului 6 Insula Iubirii. Imaginile care au surprins internauț... Lavinia de la Insula Iubirii, detalii copleșitoare despre colaborarea pe care a avut-o cu Alex după ce s-au întors din T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x