Antena Căutare

Lavinia de la Insula Iubirii și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată acum

La scurt timp după ce s-a terminat Insula Iubirii sezonul 6, Lavinia și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu o schimbare neașteptată de look. Mulți au complimentat-o pe fosta concurentă pentru modul în care arată acum.

colaj foto cu lavinia de la insula iubirii Galerie
După emisiunea Insula Iubirii sezonul 6, Lavinia și-a făcut o schimbare neașteptată de look | Antena 1

Lavinia a participat la Insula Iubirii sezonul 6 alături de Rey, bărbatul împreună cu care a avut o relație tumultuoasă timp de aproximativ patru ani. După doar câteva zile, relația lor s-a destrămat. El s-a apropiat de ispita Eda, în timp ce ea s-a simțit atrasă de ispita Florin.

La scurt timp după difuzarea emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, Lavinia și-a surprins urmăritorii de pe Instragram cu o schimbare neașteptată de look

Lavinia de la Insula Iubirii sezonul 6 și-a făcut o schimbare neașteptată de look

Lavinia și Rey au avut parte de o relație tumultoasă timp de patru ani și, pentru ei, doar testul suprem de la Insula Iubirii sezonul 6 a mai putut aduce un deznodământ. Totuși, după doar câteva zile, vorbele rostite de Lavinia la un bonfire l-au rănit într-atât de tare pe Rey încât acesta a decis să pună punct relației.

S-a apropiat de ispita Eda și cei doi au început să petreacă tot mai multe momente împreună. Lavinia, în schimb, a preferat compania lui Florin și cei doi au ajuns chiar să se sărute și să doarmă împreună.

Citește și: Ce a dezvăluit Sebastian după Insula Iubirii sezonul 6. Confesiunea ce i-a uimit din plin pe fanii emisiunii

La finalul celor 21 de zile petrecute în Thailanda, Rey și Lavinia s-au confruntat la o ultimă ceremonie a focului. A fost momentul în care s-au scos la iveală trăiri, sentimente, reproșuri și replici dure. Deși inițial a anunțat ferm că se desparte de Lavinia, în România lucrurile s-au schimbat pentru Rey, căci concurentul de la Insula Iubirii sezonul 6 a încercat să se împace cu Lavinia.

După emisiune, urmăritorii de pe Instagram ai brunetei au observat că aceasta și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Tânăra a optat pentru o culoare mai deschisă la păr și se pare că decizia a fost una pe placul fanilor, care au reacționat imediat la pozele cu noul look și au complimentat-o din plin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Teodora, confesiune neașteptată despre ispita Ali, la bonfire. Imaginile care nu s-au văzut

Mai mult decât atât, odată cu schimbarea de look a venit o schimbare și în plan personal. Lavinia de la Insula Iubirii sezonul 6 nu s-a mai împăcat cu Rey și cu Florin a rămas doar foarte bună prietenă. Ea a dezvăluit însă că a ales să se dedice mai mult fiului său. Un detaliu observat de mulți este că a rămas extrem de activă în mediul online, semn că despărțirea a făcut-o mai puternică.

În prezent, Lavinia are mai bine de zece mii de urmăritori pe contul său de Instagram și fiecare poză pe care o publică adună instant numeroase aprecieri.

Insula Iubirii sezonul 6. Cum au petrecut câteva ispite și concurente la ultima zi de difuzare a sezonului 6. Cine a par... Insula Iubirii sezonul 6. Rey și Lavinia și-au răspuns la întrebările pe care le aveau, la ultimul bonfire. Ce nu a apăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x