Antena Căutare

Mădălina de la Insula Iubirii sezonul 8 este însărcinată? Ce au răspuns ispita și Dani la întrebarea dacă așteaptă un copil

Mădălina și Dani au pus pe toată lumea pe gânduri, după ce au răspuns la întrebare dacă ispita feminină de la Insula Iubirii sezonul 8 este însărcinată sau nu. Cei doi au mărturisit totul într-un live pe TikTok, unde a fost prezentă și Daiana.

Galerie
Mădălina și Dani au pus pe toată lumea pe gânduri, după ce au răspuns la întrebare dacă ispita feminină de la Insula Iubirii sezonul 8 este însărcinată sau nu | Antena 1

Mădălina, ispita de la Insula Iubirii sezon 8, și Dani formează un cuplu încă de când au revenit în România. După ce Maria a pus punct relației cu el, concurentul și-a îndreptat atenția către superba blondină.

Cei doi au avut parte de apropieri încă din primele zile în Thailanda, iar acest detaliu a făcut-o pe concurentă să încheie povestea de iubire cu Dani. La bonfire-ul final, Maria și iubitul ei au avut parte de o confruntare neașteptată.

După o discuție aprinsă în fața lui Radu Vâlcan, cei doi au hotărât să părăsească emisiunea separat. Tot la ultima ceremonie a focului, Dani și ispita Mădălina au fost puși față în față pentru a lua o decizie importantă.

Citește și: Finala Insula Iubirii, sezon 8. Ce s-a întâmplat cu Dani și Mădălina, după ce au părăsit Thailanda împreună. Ce face Maria acum

Articolul continuă după reclamă

Atunci când au fost întrebați despre cum vor să plece acasă, ispita feminină a dezvăluit că își dorește să fie însoțită de concurent pentru a-și continua relația și în România. Dani a fost de acord cu alegerea Mădălinei, plecând împreună de pe insulă.

Nici bine nu a ajuns în țară că tânărul și-a făcut bagajele și a mers la București, acolo unde îl aștepta ispita feminină. La testimonialul final de la Insula Iubirii sezonul 8, Dani și Mădălina au vorbit despre povestea lor de iubire.

Cum au răspuns Dani și Mădălina de la Insula Iubirii sezonul 8 când au fost întrebați dacă vor deveni părinți

De curând, Mădălina și Dani au făcut un live pe TikTok alături de Daiana. Aceștia au răspuns împreună la toate curiozitățile oamenilor din mediul online. Toți au rămas cu gurile căscate după ce au întrebat pe chat dacă ispita feminină este însărcinată.

„Nu sau poate (n.r. râde)”, a spus iubita lui Dani.

„Daiana, noi oricum te chemăm la botez, dar vorbim în privat. Fetiță sau băiețel? Sănătos să fie, nu mai contează, Doamne ajută! Dacă e băiețel îi punem numele de Mădălin, iar dacă e fetiță o să o cheme Daniela.”, a completat concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8.

Citește și: Insula Iubirii Extra, sezonul 8.Dani consideră că a trăit într-o minciună până acum! Ce nu s-a difuzat pe TV la bonfire-ul cu Alin

„Dar voi glumiți acum?! Că eu încep să cred”, a întrebat Daiana.

„Daiana, când o să te trezești cu invitație atunci să te vadă dacă mai spui că glumim”, a mai zis Dani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul distribuit pe TikTok a generat o mulțime de like-uri și reacții. Un lucru este cert, Mădălina și Dani au glumit în ceea ce privește acest subiect controversat. Mai mulți internauți au dezvăluit că tinerii au făcut totul „la mișto”.

„Vai, Doamne! A stat cu Maria 5 ani și nu i-a făcut un copil, iar acum este cu Mădălina de puțin timp și e însărcinată”, „100% a rămas gravidă intenționat ca să nu o părăsească Dani”, „Cu ce bani crești copilul? Cu salariul de liber profesionist?” sau „Să nu semene cu Mădălina!”, au fost câteva dintre reacțiile dure ale prietenilor virtuali.

Cu ce se ocupă Lala (Larisa Mârtan), după experiența de la Insula Iubirii sezonul 8. Cum a fost filmată la un eveniment... Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Teo a recunoscut dacă a avut sentimente pentru Iustina. Ce a dezvăluit băia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x