Antena Căutare

Finala Insula Iubirii, sezon 8. Ce s-a întâmplat cu Dani și Mădălina, după ce au părăsit Thailanda împreună. Ce face Maria acum

Telespectatorii au avut ocazia să vadă cât de mult s-au schimbat Maria și Dani, la câteva luni de la Finala Insula Iubirii sezon 8. Gestul pe care l-a făcut concurentul față de ispita Mădălina, atunci când au ajuns în România, a luat pe toată lumea prin surprindere.

Galerie
Ce s-a întâmplat cu Dani și Mădălina, după ce au părăsit Thailanda împreună. Ce face Maria acum | antena 1

Viața lui Dani s-a schimbat complet după ce a părăsit Insula Iubirii sezonul 8 alături de ispita Mădălina. De altfel, și Maria a trecut printr-o transformare uluitoare. Se pare că despărțirea de fostul iubit a învățat-o pe concurentă să aibă mai multă încredere în sine.

În prezent, tânărul trăiește o frumoasă poveste de iubire lângă ispita Mădălina. După ce s-a întors din Thailanda, Dani și-a luat bagajul și s-a mutat la București, unde a fost așteptat de femeia care l-a cucerit pe insulă.

Citește și: Insula iubirii sezon 8, 27 august 2024. Andrei „s-a aprins”, după ce Eric a atins un subiect delicat. Radu Vâlcan a intervenit

„A fost una dintre cele mai frumoase nopți din viața mea, toate au fost la fel!”, a spus concurentul.

La două săptămâni de la revenirea în țară, Dani a apelat la un gest neașteptat față de noua lui parteneră. Se pare că tânărul nu a renunțat la obiceiurile vechi. Mădălina a povestit totul în cadrul unui testimonial special.

Ce au putut să facă Dani în relația cu ispita Mădălina, după Finala Insula Iubirii sezonul 8. Cu cine a început o relație Maria odată cu revenirea în România

Ispita feminină a vorbit, fără ezitare, despre cum i-a călcat strâmb Dani în România. Bărbatul a înșelat-o cu o fostă iubită a unei ispite masculine din sezonul 8 Insula Iubirii, după ce a aflat că Maria are o relație cu Marius Troana (Beni).

După terminarea filmărilor, concurenta și ispita masculină au început să vorbească prin mesaje. Beni a vizitat-o pe Maria, iar de atunci lucrurile s-au schimbat complet pentru ei. Deși formau un cuplu, bărbatul a rugat-o pe tânără să țină totul secret.

„Nu am trecut niciodată peste trădare, nu concep așa ceva, însă pentru că a ieșit dintr-o relație de cinci ani și jumătate am zis că nici el nu știe ce se întâmplă cu viața lui. Am încercat cumva să-i găsesc scuze”, a povestit ispita Mădălina.

„Atunci mi-am dat seama că sentimentele mele pentru Mădă sunt reale”, a mai adăugat Dani.

De altfel, Maria a încercat și în România să discute cu ispita Alin.

Citește și: Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Ultimul sfat pe care Marcel i l-a dat Mariei înainte să-și spună adio. Ce cadou i-a făcut ea

„Mi-a scris de câteva ori pe Instagram, m-a asociat cu ce am fost sezonul trecut. Nu a luat în calcul că pot fi și o ispită, poate e greșit față de public. M-am liniștit, nu-mi doresc să mă mai distrez cum am făcut-o până acum, e suficient. Tot ce vreau e o relație serioasă și o familie”, a spus și Alin.

„Marcel e un om foarte bun! Prin această cale îmi cer scuze de la el pentru atitudinea mea”, a mai dezvăluit Maria.

„Cu Maria s-a terminat tot după Insula Iubirii. Dacă nu ajungi la tren la timp, trenul pleacă! Sunt într-o relație serioasă acum, vreau familie și copil”, a mărturisit și Marcel la testimonial.

Interviurile Insula Iubirii se văd exclusiv în AntenaPLAY, din 29 august

Vești bune pentru fanii Insula Iubirii. După finala sezonului 8, aceștia pot viziona interviuri exclusive, pe AntenaPLAY, cu cei care și-au testat fidelitatea în Thailanda. Concurenții au ocazia să vorbească despre experiența trăită pe insulă, dar și despre realitatea dură de care s-au lovit.

Cuplurile au petrecut 21 de zile în tentație. Ispitele feminine și masculine au testat la cote maxime relațiile concurenților. În timp ce unii au picat în ispită, alții au preferat să fie precauți și să nu ofere imagini interpretabile partenerilor.

Începând din data de 29 august 2024, abonații AntenaPLAY pot vedea o serie de interviuri exclusive cu ispitele și concurenții sezonului 8 Insula Iubirii. Ei vor povesti despre momentele de pe insulă care le-au schimbat viața.

Finala Insula Iubirii, sezon 8. Ce decizie au luat Maria și Dani cu privire la viitorul lor alături de ispitele Mădălina... Finala Insula Iubirii, sezon 8. Surpriza de care a avut parte Cornel la bonfire-ul cu Iustina. Care este relația lor în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x