Maria Ilioiu, fosta ispită de la "Insula Iubirii", nu mai arată deloc așa. Cât de mult s-a schimbat

Maria Ilioiu, fosta ispită de la "Insula Iubirii", nu mai arată deloc așa și a decis să își surprindă prietenii virtuali cu o schimbare spectaculoasă de look.

Maria Ilioiu, fosta ispită de la "Insula Iubirii", nu mai arată deloc așa și a decis să își surprindă prietenii virtuali cu o schimbare spectaculoasă de look

Instagram

Maria Ilioiu a făcut furori pe micile ecrane cu părul său roșcat și aspectul fizic. Aceasta a reușit să cucerească foarte mult concurenți din cadrul emisiunii "Insula Iubirii", dar le-a arat și faptul că relația de cuplu pe care o au nu este una tocmai bună.

Tânăra și-a obișnuit prietenii virtuali cu look-ul său deosebit, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și i-a lăsat pe toti cu gura căscată.

Cum arată acum Maria Ilioiu

Fosta ispită nu mai arată deloc așa cum o știau telespectatorii și cei 145 mii de urmăritori de pe Instagram. Maria Ilioiu a apelat la o schimbare radicală de look ce a surprins pe toată lumea, însă care i se potrivește de minune.

Citește și: Ispita Maria Ilioiu de la „Insula iubirii”, cu decolteu amețitor și ținută transparentă! Cum a apărut

Focoasa roșcată a renunțat la această culoare a părului și a decis să se facă blondă, lucru care a atras imediat atenția și a pus pe jar publicul masculin. Un lucru este evident, Maria Ilioiu este o femeie extrem de frumoasă și posesorea celor mai apetisante forme, iar schimbare la care a apelat îi pune într-o lumină bună și superbele trăsături ale feței.

"Îți mai amintești de mine?", a fost descrierea pe care a folosit-o.

Fotografia a strâns rapid mai bine de 1.000 de aprecieri și foarte multe mesaje din partea celor care o apreciază.

Reacțiile pozitive nu au încetat să apară. Urmăritorii săi au vrut să îi mărturisească că look-ul său este spectaculos și că abia au recunoscut-o.

Citește și: Iți amintești de ispita Maria de la „Insula iubirii”? Și-a făcut o schimbare radicală de look și fanii au fost uimiți

"Cea mai frumoasă ispită de la Insula Iubirii" sau "Ești perfectă! Emani o energie pozitivă și acest lucru îmi place. Sper să ai o zi frumoasă!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să o complimenteze pentru modul în care arată.

Se pare că nu doar noua schimbare a atras atenția internauților, ci și decolteul sau adânca care a întors toate privirile. Nu mai este un secret pentru nimeni că Maria Ilioiu este adepta celor mai sexi piese vestimentare, care îi scot în evidență atuurile fizice, iar drept dovadă stau imaginile sale de pe Instagram.

Frumoasa ispită și-a obișnuit prietenii virtuali cu schimbările sale de look temporare, pe care le realiza cu ajutorul unor peruci, însă de data aceasta totul este permanent, iar noua culoare a părului i-a încântat pe toți.

Ultimele știri