Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Ispita Maria Ilioiu de la „Insula iubirii”, cu decolteu amețitor și ținută transparentă! Cum a apărut

Fanii emisiunii „Insula iubirii” s-au putut bucura de niște imagini mai mult decât darnice atunci când fosta ispită Maria Ilioiu s-a pozat într-o ipostază mai mult decât senzuală.

Maria Ilioiu, fostă ispită la „Insula iubirii”

Nu mai este o noutate faptul că Maria Ilioiu a fost una dintre cele mai admirate și râvnite ispite din emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1. Chiar dacă sezonul 5 al reality show-ului s-a terminat de mult, fanii o urmăresc și acum la fel de intens pe focoasa roșcată.

Maria Ilioiu de la „Insula iubirii”, în ținută transparentă și cu decolteu amețitor

Tânăra care i-a frânt inima lui Aurel a demonstrat în nenumărate rânduri faptul că este o fire cameleonică. Extrem de activă pe pagina sa oficială de Instagram, Maria Ilioiu nu ratează vreo ocazie ca să se fotografieze în ipostaze extrem de seducătoare.

Am putut s-o vedem, într-o perioadă relativ scurtă de timp, cu păr roșcat, arămiu sau chiar albastru. Totuși, o imagine cu adevărat îndrăzneață este cea în care apare cu păr lung și brunet, purtând un body transparent și pozând senzual lângă brad.

citește și: Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” e de nerecunoscut! Și-a făcut o schimbare uriașă de look

Așa cum era de așteptat, decolteul extrem de generos al fostei dive de la „Insula iubirii” a bucurat din plin privirile curioșilor, care au răsplătit-o cu sute de reacții și comentarii.

Au fost și voci cârcotașe care i-au zis că schimbarea de look nu o prinde deloc bine și că mai bine arăta roșcată. Ca să liniștească pe cei care s-au temut că nu este la fel de frumoasă, Maria Ilioiu a avut grijă să evidențieze faptul că părul brunet este doar o simplă perucă și nu o schimbare permanentă.

citește și: Geanina de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Cum arată azi soția lui Costas, la un an după ce a născut

Se pare că vedeta a intrat deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă și acest lucru se vede mai ales prin bradul frumos împodobit, pregătit parcă să primească daruri. Mulți s-ar fi așteptat să o vadă pe Maria Ilioiu costumată în Crăciuniță, dar se pare că fosta ispită de la „Insula iubirii” are o altă viziune asupra lucrurilor.

citește și: Cum arăta Andy de la „Insula iubirii”, înainte să se apuce de sală! Fanele au avut o surpriză:„Tu ești?!”

Aceasta a făcut senzație într-un body negru, transparent și extrem de mulat. Numeroasele volane din zona bustului scot din plin în evidență bustul generos, detaliu ce a bucurat pe mulți dintre fani.

Întrebată de unde și-a cumpărat o astfel de ținută, Maria Ilioiu nu a ezitat să răspundă curioșilor, oferindu-le denumirea magazinului de articole vestimentare pe care ea îl deține.

Așadar, fosta ispită de la „Insula iubirii” nu ezită să își promoveze singură produsele vestimentare.

Video