Antena Căutare

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", a apelat la o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum

Marinela Mavrodin surprinde din nou prietenii din mediul online cu o decizie spectaculoasă. Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" a apelat la o intervenție chirurgicală ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Marinela Mavrodin într-o bluză neagră și jeans albaștri Galerie
Marinela Mavrodin surprinde din nou prietenii din mediul online cu o decizie spectaculoasă | Instagram

Marinela Mavrodin, fosta concurentă din sezonul 4 al emisiunii "Insula Iubirii", a surprins pe toată lumea atunci când a luat decizia să își facă o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Aceasta a dat vestea cea mare prietenilor virtuali prin intermediul unor InstaStory-uri, unde vorbește despre cum se simte și cât de dureroasă a fost pentru ea intervenția chirurgicală.

Tânăra le-a mărturisit ieri celor 389.000 de urmăritori de pe Instagram că este extrem de emoționată și abia așteapă să intre în sala de operație pentru a-și îndeplini dorința de a avea un bust mai generos.

Citește și: Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

"Vă urez o primăvară frumoasă! Eu în maxim 10 minute intru în sala de operații. Sunt bine, extrem de emoționată și cu părul ciufulit, dar abia aștept să văd rezultatul.", a spus frumoasa blondină, vizibil emoționată și nerăbdătoare.

Cum se simte acum Marinela Mavrodin

Se pare că fosta concurentă a emisiunii "Insula Iubirii" este mai fericită ca niciodată și începe să se simtă din ce în ce mai bine, după operația prin care a trecut în ultimele 24 de ore. Aceasta a mărturisit tuturor că se simte foarte bine și că se poate ridica din pat.

Deși i-a fost teamă până acum de această operație la nivelul bustului, Marinela Mavrodin și-a luat inima în dinți și s-a decis în ceea ce privește implantul mamar. Frumoasa blondină abia așteaptă să plece acasă, iar dacă totul decurge bine, mâine va putea fi externată.

"Eu v-am zis că o să fac operația asta indiferent de frica pe care o am. Chiar mi-am dorit extrem de mult și mi-a fost foarte frică, recunosc.", a mai povestit Marinela prin intermediul unor Instastory.

Fosta concurenta de la "Insula Iubirii" a vorbit și despre durerile cu care s-a confruntat în urma operației. Aceasta a mărturisit faptul că în prima oră a simțit o presiune extrem de puternică asupra bustului, însă durerile sunt suportabile și a reușit să se ridice din pat la scurt timp după operație.

Tânăra a plănuit această interven'ie chirurgicală de aproape trei luni, însă panica și frica nu și-au făcut lipsite prezența. Teama a fost atât de mare încât frumoasa blondină s-a urcat pe masa de operație tremurând și cu cele mai negre gânduri, însă totul a fost bine, iar operația a fost una foarte reușită.

Cine este Marinela Mavrodin

Marinela Mavrodin și-a făcut apariția în cel de-al 4-lea sezon al emisiunii Insula Iubirii, alături de fostul său iubit, pe nume Iulian. Cei doi au intrat extrem de fericiți și entuziasmați de noua experiență, care le-a pus capăt într-un final relației.

Frumoasa blondină s-a îndrăgostit rapid în Thailanda de ipsita Cristi cu care a trăit cele mai frumoase momente.

Citește și: Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", este pusă pe fapte mari. Ce s-a decis să mai schimbe la look-ul ei

Într-un final, Marinela a fost cea care s-a despărțit de Iulian și a sperat la o frumoasă poveste de dragoste lângă Cristian Tufan, însă ispita i-a transmis printr-un mesaj că nu simte nimic pentru ea și că ar trebui să rămână prieteni.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x