Antena Căutare

Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", a apelat la o intervenție chirurgicală. Cum se simte acum

Marinela Mavrodin surprinde din nou prietenii din mediul online cu o decizie spectaculoasă. Fosta concurentă de la "Insula Iubirii" a apelat la o intervenție chirurgicală ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

Marinela Mavrodin într-o bluză neagră și jeans albaștri Galerie
Marinela Mavrodin surprinde din nou prietenii din mediul online cu o decizie spectaculoasă | Instagram

Marinela Mavrodin, fosta concurentă din sezonul 4 al emisiunii "Insula Iubirii", a surprins pe toată lumea atunci când a luat decizia să își facă o intervenție chirurgicală la nivelul bustului. Aceasta a dat vestea cea mare prietenilor virtuali prin intermediul unor InstaStory-uri, unde vorbește despre cum se simte și cât de dureroasă a fost pentru ea intervenția chirurgicală.

Tânăra le-a mărturisit ieri celor 389.000 de urmăritori de pe Instagram că este extrem de emoționată și abia așteapă să intre în sala de operație pentru a-și îndeplini dorința de a avea un bust mai generos.

Citește și: Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

"Vă urez o primăvară frumoasă! Eu în maxim 10 minute intru în sala de operații. Sunt bine, extrem de emoționată și cu părul ciufulit, dar abia aștept să văd rezultatul.", a spus frumoasa blondină, vizibil emoționată și nerăbdătoare.

Cum se simte acum Marinela Mavrodin

Se pare că fosta concurentă a emisiunii "Insula Iubirii" este mai fericită ca niciodată și începe să se simtă din ce în ce mai bine, după operația prin care a trecut în ultimele 24 de ore. Aceasta a mărturisit tuturor că se simte foarte bine și că se poate ridica din pat.

Deși i-a fost teamă până acum de această operație la nivelul bustului, Marinela Mavrodin și-a luat inima în dinți și s-a decis în ceea ce privește implantul mamar. Frumoasa blondină abia așteaptă să plece acasă, iar dacă totul decurge bine, mâine va putea fi externată.

"Eu v-am zis că o să fac operația asta indiferent de frica pe care o am. Chiar mi-am dorit extrem de mult și mi-a fost foarte frică, recunosc.", a mai povestit Marinela prin intermediul unor Instastory.

Fosta concurenta de la "Insula Iubirii" a vorbit și despre durerile cu care s-a confruntat în urma operației. Aceasta a mărturisit faptul că în prima oră a simțit o presiune extrem de puternică asupra bustului, însă durerile sunt suportabile și a reușit să se ridice din pat la scurt timp după operație.

Tânăra a plănuit această interven'ie chirurgicală de aproape trei luni, însă panica și frica nu și-au făcut lipsite prezența. Teama a fost atât de mare încât frumoasa blondină s-a urcat pe masa de operație tremurând și cu cele mai negre gânduri, însă totul a fost bine, iar operația a fost una foarte reușită.

Cine este Marinela Mavrodin

Marinela Mavrodin și-a făcut apariția în cel de-al 4-lea sezon al emisiunii Insula Iubirii, alături de fostul său iubit, pe nume Iulian. Cei doi au intrat extrem de fericiți și entuziasmați de noua experiență, care le-a pus capăt într-un final relației.

Frumoasa blondină s-a îndrăgostit rapid în Thailanda de ipsita Cristi cu care a trăit cele mai frumoase momente.

Citește și: Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", este pusă pe fapte mari. Ce s-a decis să mai schimbe la look-ul ei

Într-un final, Marinela a fost cea care s-a despărțit de Iulian și a sperat la o frumoasă poveste de dragoste lângă Cristian Tufan, însă ispita i-a transmis printr-un mesaj că nu simte nimic pentru ea și că ar trebui să rămână prieteni.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x