Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la "Insula Iubirii", este pusă pe fapte mari. Ce s-a decis să mai schimbe la look-ul ei

Marinela Mavrodin, fosta concurentă în sezonul 4 al emisiunii "Insula Iubirii", a făcut câteva schimbări în viața ei după ce și-a cunoscut dragostea adevărată, printre ele se numără și o schimbare de look.

Marinela Mavrodin a luat decizia de a se vopsi brunetă

Încă de când a ieșit din emisiunea care i-a arătat cine este omul cu care forma o relație, Marinela Mavrodin a fost pusă pe schimbări în viața ei și este și acum. Frumoasa concurentă a fost cucerită în sezonul 4 al emisiunii "Insula Iubirii" de una dintre cele mai provocatoare ispite, însă nu a fost vorba de dragoste adevărată.

În cadrul emisiunii, Mari a venit alături de fostul iubit, Iulian, care într-un final a dezămăgit-o și a făcut-o să nu mai creadă în iubire pentru o perioadă scurtă de timp, până l-a cunoscut pe Robert, cel care a cucerit-o încă din prima clipă.

Deși a avut o viața amoroasă foarte activă și plină de evenimente nefericite, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" și-a găsit fericirea lângă barbatul pe care îl aștepta de foarte mult timp, iar acest lucru o face o femeie extrem de frumoasă.

Citește și: Marinela de la ”Insula Iubirii" s-a schimbat total! Ce a ajuns să facă după terminarea emisiunii

În ceea ce privește aspectul său fizic, Marinela Mavrodin și-a păstrat formele atrăgătoare pe care le etala în cadrul emisiunii, dar s-a transformat într-o femeie extrem de superbă. Recent, aceasta a apelat la o nouă schimbare de look, însă decizia ei a surprins prietenii de pe platformele digitale.

La ce schimbare de look a apelat Marinela Mavrodin

De curând, fosta concurentă de la "Insula Iubirii" a publicat pe contul de Instagram o serie de imagini care a uimit pe toată lumea. Mari a luat decizia de a se vopsi brunetă, iar rezultatul a fost unul spectaculos.

Pe lângă schimbarea radicală de look, Marinela Mavrodin a apelat și la o ținută care a tăiat răsuflarea masculină din mediul online. Aceasta a îmbrăcat o rochie roșie, mulată și cu crăpătură pe picior, care îi scoate în evidență silueta de invidiat, decolteul amplu și frumoasele trăsături ale feței.

Tânăra a asortat și o pereche de pantofi cu toc ce îi pun într-o lumină bună atuurile fizice și se potrivesc de minune cu ținuta aleasă.

Reacțiile pozitive ale celor de pe rețelele de socializare au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi spună că o prinde extrem de bine brunetă și că este foarte frumoasă.

"Un sfat, rămâi așa! Ești foarte frumoasă brunetă" sau "Indiferent de modul în care te îmbraci sau de cum îți schimbi culoarea părului ești superbă, brăileanca mea frumoasă!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care i-au fost mereu alături și care au susținut-o încă de la primele sale apariții televizate.

Ce s-a întâmplat între Marinela Mavrodin și ispita Cristi

Deși a venit alături de fostul iubit, Marinela Mavrodin s-a îndrăgostit de ispita Cristian Tufan. Cei doi au trăit o poveste frumoasă de dragoste în cadrul emisiunii "Insula Iubirii", însă nu au rămas împreună după ce au ieșit din emisiune.

Înainte de a pleca acasă, fosta concurentă a primit un mesaj din partea celui care i-a fost cel mai aproape în aventura ei din Thailanda.

Citește și: Nicoleta Dragne, fosta ispită de la „Insula iubirii”, de urgență pe masa esteticienilor, la scurt timp după ce a născut

"Poate o să te surprindă sau nu. Eu sper că nu…Vreau să îţi spun că mă bucur foarte tare că te-am cunoscut. Am cunoscut o persoană specială, zic eu. Nu mă aşteptam, atunci când am acceptat rolul de ispită, să creez o asemenea conexiune cu cineva. Nu mă aşteptam absolut deloc. Despre ce am trăit noi doi aici…ce pot să spun?! Decât că nu a fost o minciună, o totală minciună. Nu-mi eşti indiferentă absolut deloc, însă nu pot spune nici că sunt îndrăgostit de tine. De ce? aş putea spune multe motive, dar aleg să îţi dau câteva sfaturi. Eu cred că trebuie să lucrezi un pic mai mult la comportamentul tău, la atitudinea ta şi, în special, la limbajul tău. Trebuie să scapi un pic de limbajul vulgar. Să te duci în limbajul acela de lady, să te maturizezi, şi într-o zi cred că o să ajungi femeia care îţi doreşti să fii", i-a transmis Cristian Tufan.

Ultimele știri