Mirela Baniaș, de la Insula Iubirii, în doliu. Ce mesaj emoționant a transmis aceasta

Mirela Tecar, fostă Baniaș, a publicat un mesaj foarte emoționant, despre decesul unei persoane apropiate ei.

Mirela Baniaș, în doliu, după pierderea unei persoane dragi

Instagram

Mirela Baniaș, de la Insula Iubirii, se află într-o perioadă tristă, dat fiind faptul că i-a decedat un apropiat. Fosta concurentă a emisiunii a publicat un mesaj destul de emoționant pe internet, acolo unde comunitatea mare de fani pe care a strâns-o i-a scris mesaje de alinare.

Mirela de la Insula Iubirii, mesaj emoționant cu privire la decesul unei persoane dragi

Mirela Baniaș, actuală Tecar, a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a vorbit despre pierderea unei persoane apropiate. Este vorba despre Marian, în vârstă de 75 de ani, un om pe care Mirela de la Insula Iubirii îl simțea apropiat.

Citește și: Mirela Baniaș impresionează cu noul său look. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă de la "Insula Iubirii"

Bruneta a primit multe mesaje de alinare din rândul prietenilor virtuali. Ea a posat o imagine cu bărbatul, dar și un mesaj de adio sfâșietor.

Mirela de la Insula Iubirii a atașat și un scurt text emoționant, în care își plânge durerea. „Soarta crudă și nemiloasă a hotărât ca bunul nostru Marian să plece dintre noi la vârsta de 75 de ani, când nimeni nu se aștepta. S-a chinuit sub ochii mei și a murit azi dimineata. De atunci, mie mi se perindă în fața ochilor toate amintirile…. Dumnezeu să te aibă în pază, om bun. Te vom iubi mereu”, a scris ea în secțiunea de descrieri a postării.

Citește și: Ce a răspuns Mirela Baniaș de la „Insula iubirii”, când fanii au întrebat dacă s-a despărțit de soțul afacerist

Mirela Baniaș, concurentă controversată în sezonul 4 la Insula Iubirii

Mirela a făcut show la Inula Iubrii. Cu toții ne amintim de povestea ei de dragoste cu Ionuț Gojman, relație care s-a sfârșit cu scandal, el alegând să rămână pe insulă pentru a fi ispită. Cei doi au venit în cadrul emisiunii scu siguranța că nu vor cădea în ispită, însă la ceva vreme, Mirela i-a căzut în mreje lui Mircea, iar Ionuț Gojman și-a căutat alinarea în brațele Nicoletei.

Citește și
lorelei-zarug-mănâncă
Asia Express, 19 octombrie 2021. Zarug a apelat la un gest controversat. Ce a făcut concurentul la o probă din etapa 5
Asia Express, 19 octombrie 2021. Zarug a apelat la un gest controversat. Ce a făcut concurentul la o probă din etapa 5
colaj de imagini cu ion si raluca de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Ion, dezamăgit de felul în care Raluca vorbește despre el după despărțire
Mireasa 2021, sezon 4. Ion, dezamăgit de felul în care Raluca vorbește despre el după despărțire
patrizia-paglieri-francesco-la-autostop
Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul
Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul
Mai multe articole

La ceva vreme după difuzarea sezonului în care ea a fost concurentă, Mirela a făcut marele anunț: și-a găsit iubirea lângă un bărbat mai în vârstă. De atunci, Mirela este mai fericită ca niciodată, asta putem vedea din postările pe care le creează pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă.

Mirela a devenit faimoasă pentru diferitele replici amuzante pe care le-a utilizat în cadrul reality-show-ului, iar fanii o apreciază foarte mult și în prezent. Mirela Baniaș își încântă aproape zilnic prietenii virtuali cu imagini spectaculoase, unele fiind chiar și provocatoare. Aceasta îmbraca cele mai sexy ținute și nu ezită să își afișeze trupul de divă pe rețelele sociale.

Se pare că după ce a plecat de pe tărâmurile Thailandei, Mirela Baniaș și-a găsit și sufletul pereche, pe Florin Tecar, un cunoscut om de afaceri, care i-a cucerit inima încă din adolescență, dar cu care a început o relație abia după experiența dură pe care a trăit-o pe insulă alături de Ionuț Gojman.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Ultimele știri