Antena Căutare

Mirela Vaida, reacție tranșantă despre Cristina și Andrei, după ce i-a văzut la Insula Iubirii: „Eu i-am cuplat pe copiii ăia”

Mirela Vaida a rupt tăcerea și a vorbit public despre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii sezonul 8 și foști concurenți în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, pe care a moderat-o cu ani în urmă. Iată ce mesaj a transmis prezentatoarea, după ce a văzut imaginile cu cei doi la TV!

Galerie
Mirela Vaida, reacție tranșantă despre Cristina și Andrei, după ce i-a văzut la Insula Iubirii: „Eu i-am cuplat pe copiii ăia” | Captură Instagram/Antena 1

Cristina și Andrei Rotaru s-au cunoscut în urmă cu un deceniu în emisiunea Mireasă pentru fiul meu, moderată la acea vreme de Mirela Vaida. Prezentatoarea a fost martoră la povestea lor de iubire, având în vedere că tinerii s-au căsătorit sub ochii ei. Iată cum a reacționat acum, când a văzut imaginile cu foștii ei concurenți la Insula Iubirii!

Citește și: Finala Insula Iubirii, sezon 8. Cum au decis Cristina și Andrei să plece din Thailanda. La ce gest emoționant a apelat concurenta

Mirela Vaida, prima reacție despre Cristina și Andrei Rotaru de la Insula iubirii, foști concurenți de la Mireasă pentru fiul meu

Recent, în cadrul unei emisii live Mireasa, Mirela Vaida a mărturisit că nu se poate uita la Insula Iubirii, pentru că nu poate să îi vadă pe Cristina și Andrei Rotaru cum se despart, după ce a fost martoră la căsătoria lor, eveniment care a avut loc în casa Mireasă pentru fiul meu.

Articolul continuă după reclamă

„Ce înseamnă <<chulo>>? Cică e o glumă din Insula iubirii... Nu știu, că nu urmăresc. Eu i-am cuplat pe copiii ăia, nu pot să mă uit când se despart. Iertați-mă, am și eu limitele mele. M-am chinuit un an să-i mărit, ca să se despartă ei în trei zile? Nu mă pot uita”, a spus Mirela Vaida în emisiunea Mireasa, citată de Cancan.

Citește și: Cum arătau Andrei și Cristina Rotaru la Mireasă pentru fiul meu. Imagini de la începutul relației cu cuplul de la Insula Iubirii

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina și Andrei Rotaru de la Insula Iubirii sezonul 8

Povestea de dragoste dintre Andrei și Cristina Rotaru a început la show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu.

După ce a intrat în casa Mireasă pentru fiul meu, Andrei a fost interesat de mai multe fete. Denisa era pe primul loc în preferințele lui Andrei. „Ai tu ceva care-mi place mie”, îi spunea concurentul la MPFM.

Dar, în ciuda interesului arătat pentru concurente, Andrei era măcinat de dorul pentru fosta iubită și chiar a vrut să părăsească show-ul matrimonial pentru a se întoarce la ea.

Câteva săptămâni mai târziu, Andrei o săruta pe Claudia, care avea un cuplu cu Sorin. Totul se întâmpla la sugestia băieților.

Nici Cristina nu a stat degeaba în emisiunea Mireasă pentru fiul meu. Dornică să își găsească marea iubire, ea a format un cuplu, de scurtă durată, cu Gabi. Acesta a suspinat mult după ea, mai ales când o vedea în compania altor băieți.

La scurt timp după despărțire, la începutul lunii noiembrie 2013, Andrei era cel care se arăta interesat de Cristina. ”Da, mă, ce vrei. Îmi place”, afirmat el despre concurenta blondă în compania căreia râdea mult.

Ieșirea în parcul de distracții i-a apropiat pe cei doi. La momentul respectiv, Cristina anunța că nu mai are niciun gând cu Gabi, care o ruga, printr-un bilet, să fie atentă la deciziile pe care le ia în viața amoroasă.

Cum Andrei devenea tot mai entuziasmat de legătura cu Cristina, el i-a compus și o poezie, pe care i-a recitat-o în emisia live de la Mireasă pentru fiul meu.

Atunci a început relația lor, Andrei afirmând clar că este îndrăgostit până peste cap de blondină. De cealaltă parte, Cristina puncta că simte acest lucru și că îi este drag de el. Ulterior, după ce au trecut prin multe la MPFM, cei doi s-au și logodit în emisiunea live. Cununia civilă a avut loc în Marea Finală.

Citește AICI articolul integral:

Ce a ales Diandra să facă cu tatuajul identic cu al lui Andrei. Ispita nu s-a abținut de la răspuns... Reacția lui Alin în timp ce pe ecran derula ultimul bonfire. Ispita a recunoscut de ce nu a sărutat-o pe Maria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x