Antena Căutare

Motivul pentru care ispita Radu Stoicescu a renunțat să se mai logodească și a participat la Insula Iubirii 8. Ce s-a întâmplat

Abia acum au ieșit la iveală noi detalii despre ispita Radu Stoicescu și fosta lui relație.

Galerie
Radu Stoicescu, care a fost prezent în sezonul 8 de Insula Iubirii ca ispită în vila fetelor, a renunțat rapid la iubita lui pentru a se înscrie la acest show. | A1 & Instagram

Radu Stoicescu, care a fost prezent în sezonul 8 de Insula Iubirii ca ispită în vila fetelor, a renunțat rapid la iubita lui pentru a se înscrie la acest show.

La Insula Iubirii sezonul 8, Radu Stoicescu a fost una dintre cele mai îndrăgite ispite masculine, dar și celmai discret atunci când vine vorba despre viața lui personală.

Ce spune ispita Radu Stoicescu despre fosta lui relație

În Thailanda, Radu Stoicescu i-a acordat atenție Daianei și a mărturisit de câteva ori că o place și că și-ar fi dorit o relația cu ea, dacă nu ar fi fost atât de îndrăgostită de Rareș.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. Daiana a reacționat abia acum, după ce a fost refuzată de Radu la dream date. Ce a publicat pe internet

Chiar dacă la dream date Radu a decis să refuse invitația Daianei, el a făcut asta cu inima îndoită, știind totuși că de fapt și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp cu ea.

Abia acum, la jumătate de an de la experiența din Thailanda, Radu a decis să povestească adevăratul motiv pentru care s-a înscris să fie ispită în sezonul 8.

El a relatat recent într-un video pe TikTok că puțină lume știe care e adevăratul motiv pentru care el a decis să participle la Insula Iubirii ca ispită. Se pare că Radu tocmai încheiase o relație cu o femeie pe care a iubit-o foarte mult și cu care voia să se logodească.

Tânăra cu care se afla la acel moment într-un cuplu a decis să pună capăt relației lor, iar Radu, cu inima frântă, s-a înscris la castingul Insula Iubirii în speranța că va întâlni o fată potrivită pentru el.

“Chiar, voi știați că eu ar fi trebuit… în septembrie am aplicat pentru castingul la Insula Iubirii… Voi știați că în septembrie ar fi trebuit să mă logodesc? În schimb, în septembrie am aplicat la castingul cu Insula Iubirii, pentru că nu a mai ținut chestia cu logodna”, a spus Radu într-un video pe TikTok.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Radu a dezvăluit adevărul despre ce se întâmplă între el și Daiana: „Este un fel de relație”

Pe insulă, el a fost singura ispită masculină care a putut să se apropie de Daiana, cea mai fidelă și introvertită concurentă. Chiar dacă i-a fost greu să se împrietenească cu ea, Radu a făcut eforturi să o înțeleagă și să o asculte atunci când avea nevoie.

Cu toate acestea, nici el nu se afla într-o stare bună din punct de vedere sentimental, de vreme ce încerca să depășească un eșesc amoros. Totul s-a destrămat chiar când era pe punctul de a o cere în căsătorie pe iubita lui.

Chiar dacă Daiana a fost inabordabilă și clară în ceea ce privește alegerile ei, Radu a continuat să spere după s-au încheiat filmările pentru Insula Iubirii că ei doi ar putea să lege mai mult decât o prietenie.

De cealaltă parte, Daiana pare să se bucure de tinerețea ei ca o femeie singură și independent. Internauții au întrebat-o de mai multe ori dacă ea și Rareș sunt încă împreună, dar nu a dorit să răspundă direct.

În schimb, fosta concurentă postează doar poze și video-uri cu ea singură pe rețelele de socializare, ceea ce i-a făcut pe urmăritorii ei să creadă că nu mai e într-un cuplu.

Citește și: Cine este ispita Radu Stoicescu de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce job are și care sunt pasiunile lui

Reacția Daianei după ce a aflat că Dani și Mădălina de la Insula Iubirii 8 s-au despărțit. Ce a spus fosta concurentă... Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Loredana Martin a vorbit deschis despre legătura pe care a stabilit-o cu Co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x