Antena Căutare

Insula Iubirii, sezon 8. Daiana a reacționat abia acum, după ce a fost refuzată de Radu la dream date. Ce a publicat pe internet

Daiana, concurenta de la Insula Iubirii sezon 8, reacție neașteptată după ce a fost refuzată de ispita Radu la dream date. Tânăra a făcut o postare uluitoare abia acum, la mai bine de o săptămână de la Finala reality show-ului.

Galerie
Daiana, concurenta de la Insula Iubirii sezon 8, reacție neașteptată după ce a fost refuzată de ispita Radu la dream date | Antena 1

Activitatea Daianei din mediul online a devenit mai intensă odată cu Marea Finală a sezonului 8 Insula Iubirii. Concurenta reality show-ului postează des videoclipuri și poze pe rețelele sociale.

De curând, tânăra a luat pe toată lumea prin surprindere cu un filmuleț neașteptat. Prin intermediul postării, aceasta a făcut referire la refuzul pe care l-a primit de la Radu, atunci când l-a invitat la dream date.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Teo a recunoscut dacă a avut sentimente pentru Iustina. Ce a dezvăluit băiatul

Clipul său de pe TikTok a generat mai bine de 74 de mii de like-uri, dar și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Mai mult, mesajul Daianei și piesa folosită pentru realizarea materialului video nu au trecut neobservate.

Articolul continuă după reclamă

Ce a putut să publice Daiana de la Insula Iubirii sezon 8, după ce a primit un refuz din partea lui Radu la dream date

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Daiana și ispita Radu au legat o frumoasă relație de prietenie la Insula Iubirii sezonul 8. Cei doi au fost împreună la mai multe întâlniri, unde au avut ocazia să se cunoască unul pe celălalt.

De-a lungul emisiunii, ispita masculină și-a exprimat sentimentele față de concurentă, însă Daiana nu s-a lăsat copleșită de complimentele și dezvăluirile sale. Aceasta a decis să păstreze distanța de Radu, avându-l în gând pe iubitul ei Rareș.

Pentru că regulile s-au schimbat în noul sezon al reality show-ului, concurenții și ispitele au primit șansa de a refuza dream date-urile dacă nu își doresc să meargă. Deși a fost împotriva mai multor activități din Thailanda, Daiana nu și-a dorit să refuze întâlnirea de 24 de ore alături de o ispită masculină.

Alegerea ei a luat prin surprindere pe toată lumea. Aceasta a dezvăluit că își dorește să petreacă ultimele ore pe insulă în compania lui Radu. Decizia neașteptată a ispitei a fost o adevărată surpriză pentru ea.

Radu a hotărât să refuze propunerea Daianei. Acesta a avut un motiv bine întemeiat, spunând că tânăra abia așteaptă să își vadă partenerul, iar prin acest gest îi poate curma „suferința”.

La momentul respectiv, concurenta a fost de acord cu decizia ispitei masculine. Chiar dacă nu a arătat acest lucru, se pare că Daiana a fost deranjată de refuzul tânărului, fapt care a ieșit la iveală abia acum.

Citește și: Mădălina de la Insula Iubirii sezonul 8 este însărcinată? Ce au răspuns ispita și Dani la întrebarea dacă așteaptă un copil

Un videoclip postat de tânără pe TikTok a dat-o de gol. La mai bine de o săptămână de la Marea Finală a sezonului 8 Insula Iubirii, Daiana a reacționat după ce a fost „respinsă” de Radu la dream date.

„Nu m-a deranjat absolut deloc că am fost refuzată la dream date. În fine, frumoasă melodie”, a scris ea în dreptul unui filmuleț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu știe Radu ce a pierdut”, „Ai continuat cu Rareș și vorbeai cu ispita, pe bune?!”, „Dedicație pentru Radu” sau „Se vedea că îl plăcea pe Radu, chiar dacă nu recunoștea”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Teo a recunoscut dacă a avut sentimente pentru Iustina. Ce a dezvăluit băia... Insula Iubirii, sezon 8. Cum s-a filmat Cristina alături de mama ei, după ce a confirmat despărțirea de Andrei. Ce s-a o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x