Antena Căutare

Prima apariție a Emei și a lui Răzvan Kovacs din sezonul 7 Insula Iubirii după zvonurile că s-ar fi despărțit. Ce au dezvăluit

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7 au fost prezenți în platoul XNS la Antena Stars unde au vorbit despre statusul relației lor, dar și despre sezonul 8 Insula Iubirii.

Galerie
Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii și-au deschis inimile și au vorbit despre greutățile din relația lor și despre momentele dificile pe care reușesc să le depășească în căsnicia lor. | A1 & AntenaStars

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii și-au deschis inimile și au vorbit despre greutățile din relația lor și despre momentele dificile pe care reușesc să le depășească în căsnicia lor.

Ema a povestit că atunci când a făcut acea postare pe Instagram care a făcut pe toată lumea să creadă că ea și Răzvan s-au despărțit, ea se simțea de fapt foarte copleșită și obosită, dar și abandonată. Răzvan are foarte mult de muncă și chiar și atunci când nu e la evenimente și e acasă, el are multe discuții cu clienții, iar Ema tot simte că el nu e prezent, alături de copii.

Care e legătura dintre Ema, Răzvan și Maria Tebieș

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a spus că are momente când se simte singură, extenuată și foarte solicitată pentru nu îi e deloc ușor cu doi copii.

Citește și: Video-ul în care Răzvan Kovacs apare alături de soția lui Ema și ispita Maria Tebieș. Ce a spus Răzvan despre împăcarea cu Ema

Ema a spus că multe femei refuză să vorbească și despre aceste momente care apar în căsnicie atunci când se nasc copiii. E normal să nu fie totul numai lapte și miere, dar, după cum a spus Ema Kovacs, își dorește să aibă și momente doar pentru ea și Răzvan, momente în care să se simtă o femeie frumoasă și aranjantă, nu doar o mamă sau bonă, gata să aibă mereu grijă de toată familia.

Cei doi foști concurenți din sezonul 7 Insula Iubirii au spus că s-au gândit să apeleze și la terapie de cuplu și iau în considerare să facă acest lucru în curând.

Între timp, pentru ca Ema să aibă și timp pentru ea, au reușit să găsească și o bonă care să îi ajute.

Mai târziu a apărut în platou și Maria Tebieș, ispita de la Insula Iubirii sezonul 8. Se pare că pe cei trei îi leagă o prietenie pentru că ispita Maria va apărea într-un videoclip de-al lui Răzvan Kovacs care a înregistrat o piesă. Maria va juca rolul unei bone.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema a adus lămuriri după ce l-a acuzat pe Răzvan că și-a abandonat familia. Care e statusul relației

Răzvan nu s-a putut abține și a spus că sigur și Cornel Luchian își dorește să aibă așa o bonă după ce naște Iustina.

Când au fost întrebați dacă mai țin legătura cu alți foști concurenți sau ispite din sezoanele trecute Insula Iubirii, Ema și Răzvan au zis că nașii lor sunt concurenți din sezonul 7, Cristina și Iulian. De asemenea, ei au menționat că s-au împrietenit și cu câteva ispite din sezonul 7, dar și din sezonul 8.

Răzvan a dezvăluit că de curând Marius Moise l-a sunat să îl roage să fie nașul lui de cununie, iar Răzvan și Ema au acceptat bucuroși.

Atunci când a fost întrebată dacă ar mai participa la Insula Iubirii, Ema a zis că ar participa ca ispită sau și-ar dori cel puțin ca Răzvan să treacă fix prin stările prin care a trecut ea în sezonul 7 când l-a văzut pe el căzând în ispită.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ce spune acum ispita Romeo despre Ema Oprișan, după ce ea și Răzvan Kovacs s-au despărțit

Cum arăta Anamaria Vaida în urmă cu 12 ani. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 era complet schimbată... Dani Boy își caută o nouă iubită! Ce a spus fostul concurent de la Insula Iubirii despre despărțirea de ispita Mădălina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x