Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Ce spune acum ispita Romeo despre Ema Oprișan, după ce ea și Răzvan Kovacs s-au despărțit

Ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii din sezonul 8 a fost prezent aseară în platoul Xtra Night Show și a vorbit despre experiența din Thailanda.

Galerie
Romeo s-a întors ca ispită și în sezonul 8 Insula Iubirii, după ce el a fost și în sezonul 7, atunci când s-a îndrăgostit de una dintre concurente, Ema Oprișan. După ce au părăsit insula, Ema și Romeo au mai ținut legătura o vreme doar ca amici, urmând ca ea să se căsătorească la acea vreme cu Răzvan Kovacs. | A1

Romeo s-a întors ca ispită și în sezonul 8 Insula Iubirii, după ce el a fost și în sezonul 7, atunci când s-a îndrăgostit de una dintre concurente, Ema Oprișan. După ce au părăsit insula, Ema și Romeo au mai ținut legătura o vreme doar ca amici, urmând ca ea să se căsătorească la acea vreme cu Răzvan Kovacs.

Ce spune Romeo despre Ema Oprișan, dar și despre presupusa lui relație cu Iasmina Halas

Ema și Răzvan și-au testat relația la Insula Iubirii în sezonul 7, el a căzut în ispită, dar Ema l-a iertat atunci când s-au întors în țară. Ea a aflat că e însărcinată, iar cei doi s-au căsătorit. Acum Ema și Răzvan au împreună o fetiță, pe Luna, iar Ema mai are un fiu dintr-o relație anterioră, pe Noah.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 14 august 2024. Romeo Vasiloni a pregătit o surpriză pentru Cristina, dar ceva neașteptat s-a întâmplat

Recent au apărut zvonuri pe rețelele de socializare potrivit cărora Ema și Răzvan s-ar fi despărțit, după ce cei doi foști concurenți din sezonul 7 și-au dat unfollow pe Instagram.

Romeo a poevstit că în acest sezon de Insula Iubirii a fost mai cuminte pentru că faptul că au filmat în aceeași vilă ca în sezonul trecut nu avea cum să nu îi trezească unele amintiri.

În sezonul 7, el a fost alături de Ema a sprijinit-o, a plăcut-o și chiar începuse să aibă sentimente pentru ea. Cu toate acestea, Ema i-a rămas fidelă lui Răzvan.

“Ca să fiu foarte sincer, am avut unele momente când mi-aș fi dorit să fie…ca să îți dovedesc că am fost real acolo”, spunea Romeo.

Ispita masculină a mai povestit că Ema nu a crezut nici după emisiune faptul că Romeo chiar a fost sincer cu ea și a plăcut-o foarte mult.

“Nu am putut să intervin fără să simt. Dacă simt ceva pentru cineva și reușeșc să leg o conexiune, merg până la capăt”, a mai adăugat Romeo, spunând că acesta e motivul pentru care în acest sezon a fost mult mai cuminte și nu a părut că se atașează de nicio fată din casă.

În sezonul 8, Romeo a spus că a avut mai multe discuții cu fetele în care el a încercat să le dea sfaturi.

“Eu m-am dus acolo ca om, nu ca ispită, și anul trecut și anul ăsta. Cumva având experiența sezonului trecut, unde am simțit atât de mult, mă așteptam ca să leg o conexiune și să simt și acum și cred că de-asta nu mi-am intrat în rolul de ispită întru totul”, a mai explicat Romeo.

Citește și: Romeo și Răzvan pun capăt rivalității. Ispita îl numește acum pe fostul concurent „șeful insulei”

Romeo a mai mărturisit că singura lui frică este dragostea pentru că dacă se îndrăgostește el poate deveni foarte ușor de rănit.

“Ultima dată când am suferit a fost acum 2 ani când m-am despărțit de fosta mea. Nu a fost cea mai lungă relație, dar a fost cea mai importantă”, a zis Romeo.

Romeo a mărturisit că nu a avut o relație cu Iasmina Halas, ci doar sunt prieteni buni și s-au tatonat. Ispita masculină a mai adăugat că ei doi încă vorbesc.

“Cu Iasmina am început să vorbim, să ne înțelegem bine și cam atât. Nu am încercat ceva mai mult cu ea”, a mai adăugat Romeo.

El cred că nu s-a legat ceva mai mult între ei din cauza lui pentru că nu a simțit să facă asta.

“Nu pot să fiu ipocrit, mă atrage ca și femeie, dar nu am simțit că ar putea fi mai mult decât o prietenie, dar n-am discutat niciodată despre o posibilă relație între noi”, spune Romeo.

El a mai adăugat că nu crede în prietenia dintre un bărbat și o femeie și că mereu va exista o tatonare sau o mică atracție între cei doi.

“Probabil la momentul actual ne dorim chestii diferite”, a mai adăugat Romeo.

El încă nu e hotărât dacă vrea acum o relație serioasă sau nu, dar știe că dacă ar cunoaște persoana potrivită, cu siguranță nu ar ezita.

“Ema îmi este o persoană foarte dragă în continuare și va rămâne o femeie specială pentru cee ace am trăit acolo pe insulă pentru că m-a făcut să simt unele chestii și să fiu într-un fel în care nu știam că pot să fiu”, spune Romeo.

Romeo a aflat de curând că relația Emei cu Răzvan nu mai funcționează și că sunt pe punctul de a se despărți, dar nu crede că ar suna-o să încerce să reia povestea cu ea.

“Nu le doresc să se despartă pentru că au o familie până la urmă. Dar cu siguranță aș fi alături de ea dacă ar avea nevoie și mi-ar cere asta, cel puțin aș întreba-o”, a mai adăugat Romeo.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan Kovacs, primele declarații după zvonurile că a părăsit-o pe Ema. Ce a recunoscut

Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Eric a dat cărțile pe față! Ce s-a întâmplat între el și Cristina după ce s-au întors ... Insula Iubirii, sezonul 8. Câți bani are, de fapt, Cornel Luchian. Ce afaceri deține și ce profit are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x