Antena Căutare

Răspunsul Iustinei când a fost întrebată dacă a stat cu Cornel pentru banii lui. Care este adevărul

Iustina a răspuns la întrebarea care a stat pe buzele tuturor încă de când a început sezonul 8 Insula Iubirii: Dacă a stat din interes cu Cornel, la începutul relației. Iată care este adevărul.

Galerie
Iustina a răspuns la întrebarea care a stat pe buzele tuturor încă de când a început sezonul 8 Insula Iubirii | Antena 1

Încă de când și-a făcut apariția în Thailanda, Iustina a vorbit despre situația financiară a lui Cornel. Mai mult, tânăra le-a dat impresia telespectatorilor și ispitelor masculine că ar avea o relație cu partenerul său doar pentru că îi oferă lucruri materiale.

Parcursul celor doi pe Insula Iubirii sezon 8 a fost urmărit de o țară întreagă. Oamenii de acasă și-au dorit să afle cum vor pleca Iustina și Cornel acasă, după cele 21 de zile petrecute în prezența tentației.

În ciuda celor întâmplate pe insulă, concurenții reality show-ului au decis să părăsească Thailanda împreună. Mai mult, tânăra și-a anunțat partenerul că este însărcinată, detaliu care i-a adus mare fericire.

Citește și: Ce ispită l-a atras fizic pe Cornel la Insula Iubirii. Soțul Iustinei a recunoscut abia acum. Dezvăluiri despre atingerile intime

Articolul continuă după reclamă

Recent, Iustina și Cornel au acceptat o nouă provocare din partea lui Selly. Cei doi au participat la testul poligraf, unde au răspuns la cele mai picante întrebări. De altfel, viitoarea mămică a spus adevărul despre intențiile sale la începutul relației cu soțul ei.

A stat sau nu Iustina de la Insula Iubirii sezonul 8 cu Cornel pentru bani

Testul poligraf al celor doi a fost așteptat cu nerăbdare de către public. Spre deosebire de partenerul său, Iustina și-a exprimat sinceritatea fără pic de reținere. Aceasta a abordat cu onestitate un subiect destul de delicat.

„La început, ai stat din interes cu mine?”, a fost întrebarea pe care i-a adresat-o Cornel.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii sezon 8 a mărturisit că nu a fost vorba de bani în cuplul lor. Încă de când l-a cunoscut, tânăra nu a știut cu ce se ocupă partenerul ei sau ce venituri lunare are.

Citește și: Iustina Luchian de la Insula Iubirii, într-o rochie sexy la o petrecere plină de vedete.Tânăra a întors toate privirile

„Nu, nici măcar nu știam cu ce te ocupi. A spus el ceva la început, dar nu prea l-am băgat în seamă”, a mărturisit Iustina.

„Eu când ieșeam în club eram mereu băiatul din spate. Nu ceream eu băutură la masă, aveam bani, dar eram băiatul din spate. Nu am vrut niciodată să mă perceapă lumea ca pe unul care are bani. Nimeni nu știa asta. Niciodată nu mi-a plăcut asta!”, a mai povestit Cornel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cornel și Iustina de la Insula Iubirii sezon 8 urmează să devină părinții unei fetițe

Iustina și Cornel se pregătesc cu nerăbdare de venirea fetiței lor pe lume. Bărbatul mai are patru copii din fosta căsnicie, însă tânăra are o relație deosebită cu cei mici.

Încă de la ultimul testimonial de Insula Iubirii, cei doi au anunțat că vor avea o fiică. Fosta concurentă a reality show-ului mai are foarte puțin și își va aduce pe lume micuța, pe care o va chema Ivana - Nectaria. Luna noiembrie se anunță a fi plină pentru aceștia.

Un lucru este cert, Iustina așteaptă cu entuziasm să își strângă în brațe fetița pentru prima dată. Nașterea fiicei sale este o binecuvântare pentru cuplul lor, dar și pentru membrii familiei.

Ce ispită l-a atras fizic pe Cornel la Insula Iubirii. Soțul Iustinei a recunoscut abia acum. Dezvăluiri despre atingeri... Ce au de împărțit Cornel și ispita Alin de la Insula Iubirii, sezonul 8. Conflictul a luat amploare în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta!
Mireasa sezonul 10, 23 septembrie 2024. Gabriel, afectat de alcool la petrecere. Simona Gherghe: Încetează să mai fii agresiv verbal cu mama ta! Luni, 23.09.2024, 15:12
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x