Antena Căutare

Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7, mesaj emoționant pentru fiica lui. În ce ipostază s-a lăsat pozat alături de micuță

Răzvan Kovacs, fostul concurent din sezonul 7 Insula Iubirii, a publicat o imagine înduioșătoare în care apare alături de fetița lui. Mai mult, soțul Emei Oprișan a transmis și un mesaj de-a dreptul emoționant.

Colaj cu Răzvan Kovacs și Ema Oprișan la Insula Iubirii în ipostaze diferite Galerie
Răzvan Kovacs, fostul concurent din sezonul 7 Insula Iubirii, a publicat o imagine înduioșătoare în care apare alături de fetița lui | Antena 1

Răzvan Kovacs, fostul concurent din sezonul 7 Insula Iubirii, și-a luat rolul de tătic în serios și se descurcă de minune să aibă grijă de micuța lui. În luna septembrie 2023, Ema Oprișan a adus pe lume o fetiță minunată.

De atunci partenerul său radiază de fericire. În ciuda obstacolelor din cuplul lor, cei doi au rămas împreună și au ajuns să aibă o familie extrem de frumoasă. De altfel, tânăra mai are un băiețel din fosta relație de care Răzvan Kovacs se ocupă ca de propriul copil.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fostul concurent de la Insula Iubirii își dorea să devină tată, lucru care s-a întâmplat la scurt timp de la plecarea în Thailanda. Deși au mers pe drumuri separate când au decis să părăsească emisiunea, Ema Oprișan și iubitul ei și-au mai acordat o șansă.

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii, schimbare radicală de look. Fanii show-ului nu se așteptau să o vadă așa

La ultimul testimonial al reality show-ului, cei doi au anunțat că așteaptă o fetiță. De asemenea, aceștia au reușit să se cunune civil. Evenimentul a fost discret, iar alături au avut cele mai importante persoane din viața lor.

Ce mesaj emoționant a transmis Răzvan Kovacs pentru fiica lui, în mediul online

Răzvan Kovacs este mai fericit ca niciodată de când a apărut pe lume fiica lui, iar drept dovadă stau postările din mediul online. Fostul concurent de la Insula Iubirii are o activitate intensă pe contul de Instagram, unde își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente pentru el.

De curând, soțul Emei Oprișan s-a lăsat pozat într-o ipostază adorabilă alături de fetița lui la o ședință foto. Din imagine se poate observa faptul că bărbatul este topit după micuța lui.

„Un tată nu-ți spune că te iubește, îți arată că te iubește.”, a fost mesajul emoționant pe care l-a transmis Răzvan Kovacs.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea fostului concurent din sezonul 7 Insula Iubirii a strâns mai bine de 3 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea urmăritorilor. Mai mult, prietenii virtuali i-au transmis că micuța seamănă foarte mult cu el.

Citește și: Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, ipostază înduioșătoare alături de fiica lui și de băiețelul Emei Oprișan. Ce a scris în online

„M-am topit! Să vă trăiască!”, „Seamănă foarte mult cu tine ❤️”, „Doamne, cât de frumoasă e!” sau „Sunteți superbi!”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Răzvan Kovacs, declarație de dragoste pentru Ema Kovacs

Telespectatorii au urmărit cu nerăbdare fiecare gest al lui Răzvan Kovacs din Thailanda. Căderea în ispită a bărbatului a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea, în mod special pentru partenera lui. Acesta a fost surprins de mai multe ori în ipostaze tandre alături de Daria.

Ema Oprișan nu a putut trece cu vederea infidelitatea lui. Așadar, tânăra s-a despărțit de el în emisiune. Odată cu revenirea în România totul a luat o întorsătură neașteptată. Cei doi s-au împăcat, iar acum Răzvan Kovacs este mai îndrăgostit ca niciodată de soția lui.

„Echilibrul vieții mele stă în mâinile tale! Nu sunt vreun mare credincios, dar vreau să mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale!”, a fost declarația pe care i-a făcut Emei Oprișan.

Bianca Giurcă, apariția în costum de baie care i-a făcut pe fanii Insula Iubirii să își dorească să o vadă în rolul de i... Cu ce se ocupă acum Bogdan Ionescu, fosta ispită de la Insula Iubirii. Ce meserie are bărbatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x