Antena Căutare

Ema Kovacs de la Insula Iubrii, sezonul 7 a născut o fetiță. Cum s-a filmat pe patul de spital, după ce a ieșit din operație

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au devenit părinți. Fosta concurentă a adus pe lume o fetiță superbă.

colaj foto ema oprisan si razvan kovacs la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ema Kovacs de la Insula Iubrii, sezonul 7 a născut o fetiță. Cum s-a filmat pe patul de spital, după ce a ieșit din sala de operație | Antena 1 & Instagram

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au devenit părinți. Fosta concurentă a adus pe lume primul lor copil împreună și a dat marea veste prin intermediul unui clip postat pe contul ei de Instagram.

Ema de la Insula Iubirii, sezonul 7 a născut și a făcut anunțul de pe patul de spital. La scurt timp, după ce a adus o pe lume pe fiica ei cu Răzvan, aceasta le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi din mediul online.

Citește și: Ema Oprișan și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii sezonul 7, într-un superb tablou de familie. Bruneta apare cu burtica de gravidă

Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au devenit părinți. Fosta concurentă a născut în urmă cu câteva momente

De când s-au întors de pe Insulă, Ema și Răzvan și-au ținut admiratorii la curent cu fiecare pas din viața lor. Ei au anunțat că așteaptă un fetiță împreună în cadrul interviului acordat la 6 luni după finalziarea reality show-ului, spre surprinderea tuturor.

De atunci, proaspteții părinți i-au ținut pe internauți la curent cu fiecare pas din viața lor. Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 au declarat că sunt extrem de fericiți de punctul în care se află relația lor.

În dimineața zilei de marți, 19 septembrie, Ema de la Insula Iubirii, sezonul 7 a publicat o serie de Instastory-uri înc are anunța că se îndreaptă către spital. Soțul ei i-a fost alături și a filmat-o cu doar câteva momente înainte să intre în sala de operație.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Cum se înțeleg Daria Cuflic și Ema Oprișan, după experiența din Thailanda. Ce a spus ispita

La scurt timp, Ema de la Insula Iubirii, sezonul 7 a revenit cu un clip video pe contul ei de Instagram, în care îi anunță pe urmăritori că a născut. Vizibil epuizată, dar extrem de fericită și cu zâmbetul pe buze ea a dezvăluit că a adus pe lume o fetiță superbă.

„Ce credeți? Am cea mai frumoasă fetiță. Nu pentru că este a mea. Este superbă! Vă pup”, a transmis aceasta prin intermediul unui InsaStory, filmat chiar de pe patul de spital.

Și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 transmis un mesaj înainte ca soția lui să intre în operație. Bărbatul emoționat a însoțit-o într-unul dintre cele mai importante momente din cuplul lor.

„Nu știu ce vedeți voi pe fața mea, dar efectiv trăiesc niște momente pe care nu le pot explica”, a scris acesta, alături de un clip în care apare Ema mergând cu bagajul către sala de operație.

Ce mai face Ionuț Gojman și cum arată în prezent. Fostul concurent de la Insula Iubirii a devenit tată și s-a căsătorit... Interviurile Insula Iubirii sezonul 7. Ce părere are Claudia despre noua relație a lui Bogdan. De ce s-au despărțit, de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x