Schimbare uriașă de look! Ispita Maria de la „Insula iubirii” a renunțat la părul roșu. Cum arată acum

Fanii emisiunii „Insula iubirii” au făcut o descoperire surprinzătoare, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Celebra ispită Maria Ilioiu și-a făcut o schimbare radicală de look și a renunțat la părul roșu!

Ispita Maria de la „Insula iubirii”

Frumoasa roșcată, care a jucat rolul de ispită în mai multe sezoane ale emisiunii „Insula iubirii”, a topit multe inimi cu trupul zeiță, dar și părul lung, de culoare roșu aprins, menit parcă să pună în evidență faptul că este o fire pătimașă.

Cum arată acum ispita Maria Ilioiu de la emisiunea Insula iubirii

Totuși, iată că focoasa roșcată a renunțat la această culoare și și-a făcut o schimbare radicală de look.

citește și: Îți amintești de Denisa de la „Insula iubirii”? Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată acum fosta iubită a lui Adrian

Acum, Maria Ilioiu, cea care i-a frânt inima lui Aurel la emisiunea „Insula iubirii”, a optat pentru un blond arămiu, ce-i pune de minune în valoare culoarea ochilor.

Schimbare uriașă de look! Ispita Maria de la „Insula iubirii” a renunțat la părul roșu. Cum arată acum

Ispita Maria de la „Insula iubirii” (sursa foto: instagram)

Ispita Maria de la „Insula iubirii” (sursa foto: instagram)

citește și: Îți amintești de Hannelore de la „Insula iubirii”? A împlinit 29 de ani și e complet schimbată

Chiar dacă schimbare este una radicală, fanilor le-a plăcut și nu au întârziat să îi ofere mii de aprecieri și numeroase comentarii, lăudând-o pentru modul în care arată.

Nu de puține ori, Maria Ilioiu a recurs la purtarea unor peruci în nuanțe îndrăznețe, iar look-ul său a fost la fel de apreciat, semn că fanii ispitei de la „Insula iubirii” o iubesc și o apreciază indiferent ce și-ar schimba la aspectul fizic.

Ultimele știri