Antena Căutare

„Și nu ne duce pe noi în ISPITĂ, Ramona...”. Degeaba! Fosta ispită de la „Insula iubirii”, periculos de sexy în club! Hamude, ai văzut-o?

Orice ar face,Ramona, fosta ispită de la „Insula iubirii”, e cuceritoare cu fiecare apariție! Chiar și atunci când merge în club!

Orice ar face,Ramona, fosta ispită de la „Insula iubirii”, e cuceritoare cu fiecare apariție! Chiar și atunci când merge în club!

Iar o femeie senzuală, extrem de frumoasă și îmbrăcată într-o rochiță scurtă, cu franjuri, nu putea să nu fie remarcată! Tânăra a fost ușor de admirat și analizat pe ringul de dans și nu numai!

Comentariile au fost pe măsura protagonistei: la superlativ! „Ești cea mai frumoasă!”, i-a scris un fan.

Cu toate acestea, Hamude, participant la „Insula iubirii”, i-a rămas fidel fostei sale iubite, Loredana, până la capăt și s-a mulțumit cu prietenia Ramonei. Între cei doi s-a legat o strânsă legătură de amiciție, chiar dacă mulți telespectatori îi văd împreună.

Un lucru e cert: chiar și atunci când nu este în lumina reflectoarelor, Ramona este o apariție hot!

A bătut-o şi a umilit-o la TV iar acum îi mai dă o lovitură Loredanei de la "Insula Iubirii". Gestul făcut de ... Imaginea pe care o aşteptau toţi. Aşa arată Medana de la "Insula Iubirii" după ce a născut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x