Antena Căutare

În această seară, la Insula Iubirii, următorul cuplu care va avea Bonfire-ul final este format din Gia și Bogdan

            După ce săptămîna trecută Adrian și Denisa au avut parte de ultima ceremonie a focului, în această searã va veni rândul Giei și al lui Bogdan să fie puși față în față cu acțiunile făcute de cei doi pe insulă.

upă ce săptămîna trecută Adrian și Denisa au avut parte de ultima ceremonie a focului, în această searã va veni rândul Giei și al lui Bogdan să fie puși față în față cu acțiunile făcute de cei doi pe insulă.

Gia și Bogdan au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația de 10 ani în Thailanda. Dacă Bogdan a căzut în ispită încă din prima seară de când a pășit pe tărâm thailandez, Gia a început o relație cu ispita Adrian. Cei doi vor fi nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: "Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?".

Cum vor reacționa la materialele pregătite de insulă, dar și cum vor alege să plece din Thailanda, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Imagini de senzație! Ispita George de la Insula Iubirii te învață cum să faci pătrățele!... Gata, nu mai e un mister! Ce mănâncă Andi de la ”Insula Iubirii” ca să se mențină în formă: ”E un snack foarte gustos și...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x