Antena Căutare

Veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! Sezonul 7 va fi disponibil pe AntenaPLAY, în curând

Sezonul 7 de Insula Iubirii va putea fi văzut pe AntenaPLAY, în curând. Insula Iubirii este pregătită să testeze noi povești de dragoste în sezonul 7.

Radu Vâlcan la Insula Iubirii Galerie
Sezonul 7 de Insula Iubirii va fi disponibil pe AntenaPLAY, în curând | Antena 1

Fanii show-ului Insula Iubirii vor descoperi cum vor face față cuplurile celui mai dur test al fidelității, deoarece în curând pe AntenaPLAY noul sezon va fi disponibil.

Citește și: Fosta ispită de la Insula iubirii, Nicoleta Dragne, a fost cerută în căsătorie. Ce a povestit aceasta pe rețelele de socializare

Sezonul 7 de Insula Iubirii va fi disponibil în curând pe AntenaPLAY

Până când vor putea viziona sezonul 7 de Insula Iubirii, fanii pot vedea sau revedea celelalte 6 sezoane care sunt disponibile integral pe AntenaPLAY.

Așa că hai să vezi sezonul 1 de Insula Iubirii, sezonul 2, sezonul 3, sezonul 4, sezonul 5, sezonul 6, și pregătește-te pentru povești savuroase și răsturnări de situație care te vor ține cu sufletul la gură în sezonul 7 de Insula Iubirii!

Fanii emisiunii Insula Iubirii au aflat că s-a muncit intens la realizarea emisiunii care testează relațiile ș iubirea dintre oameni. Prezentatorul reality-show-ului, Radu Vâlcan, a împărtășit cu fanii emisiunii o fotografie în care apărea la bonfire, un moment important în cadrul desfășurării momentelor din emisiune, unde acesta îi pune la curent pe participanți cu privire la situația relațiilor lor.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 4. Marinela Mavrodin și Robert Urucu, prima imagine cu bebelușul. Cu cine seamănă cel mic: „Și gesturile”

Acesta și-a surprins fanii cu o imagine din timpul filmărilor, care a fost foarte apreciată de aceștia, care au ținut să-i scrie mai multe mesaje.

„Ce naiba să mai zic. Da, ne-a prins dimineața și-n sezonul ăsta. Ăsta e avantajul meseriei, te bronzezi când nu te aștepți”, a scris prezentatorul tv in descrierea imaginii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmările emisiunii „Insula Iubirii'”, sezonul 7, au început în Phuket.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!”, a declarat gazda reality show-ului, Radu Vâlcan.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon „Insula Iubirii”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x