Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

S-a aflat adevărul după Insula iubirii! Ispita Dana a recunoscut totul: „Din păcate...”

Al cincilea sezon al emisiunii Insula iubirii s-a încheiat și fanii au rămas cu numeroase întrebări legate de concurenți și de ispite, dar a venit și momentul adevărului!

Al cincilea sezon al emisiunii Insula iubirii s-a încheiat și fanii au rămas cu numeroase întrebări legate de concurenți și de ispite, dar a venit și momentul adevărului!

La scurt timp de la terminarea aventurii în Thailanda, din sezonul 5 al emisiunii Insula iubirii, ispitele masculine și feminine au venit la Xtra Night Show pentru a răspunde întrebărilor fanilor și pentru a face dezvăluiri incredibile din culise!

Dacă în alți ani am putut vedea cum concurenții își rup brățările și se cuplează cu ispitele și ajung chiar să cadă în ispite trupești, sezonul 5 Insula iubirii a fost complet diferit. De data aceasta, ispitele nu au putut să se îndrăgostească, iar motivul este unul cât se poate de surprinzător:

„Nu știau ce vor. Au vrut să arate ceea ce nu sunt”, a declarat ispita Dana.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre sezonul 5 al emisiunii Insula iubirii? Află totul urmărind clipul video de mai sus, de la Xtra Night Show!

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro