Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat la ”Insula Iubirii”, ultimul episod! Care sunt cuplurile care s-au împăcat și cine este concurenta care ar aștepta un copil

Ultimul episod al emisiunii ”Insula Iubirii” a adus clipe tensionate, discuții aprinse și răsturnări de situație. 

Ultimul episod al emisiunii ”Insula Iubirii” a adus clipe tensionate, discuții aprinse și răsturnări de situație.

Astfel, în prima parte a emisiunii, Eusebiu și Teodora au stat față-n față, după trei săptămâni, iar concurentul a cerut-o în căsătorie fără să aibă un inel. Nu a știut, însă, în ce se bagă, întrucât Teodora a venit cu o reacție dură.

Citește și: Adevărul s-a aflat la final! De ce nu a făcut amor Teodora cu Mircea la ”Insula Iubirii”: ”Ne-am dorit amândoi, dar actul intim este...”

”Eu consider că Eusebiu nu se va schimba niciodată. Îi doresc tot binele din lume și cred că i-am dovedit asta, dar prin faptul că mi-a dovedit că nu este un caracter puternic, n-are coerență în idei, în cuvinte, consider că nu este suficient de matur, ca să zic așa, pentru a avea o soție.”, a fost răspunsul ei.

Citește și: Lovitură pentru Eusebiu! Cum a reacționat Teodora când a cerut-o de soție: ”Consider că nu e suficient de matur pentru a avea o nevastă!”

La întrebarea de la final, însă, Teodora a spus că nu știe cum pleacă din Thailanda, dar a ales să petreacă ultimele ore de pe insulă și cu Mircea și cu Eusebiu.

Un an mai și jumătate mai târziu, însă, cei doi au dezvăluit că s-au despărțit și nu au mai păstrat legătura.

Relația dintre Gia și Bogdan, însă, s-a încheiat imediat după ”Insula Iubirii: ”Eu și Bogdan nu mai suntem împreună, ne-am despărțit pe insulă, pentru că ne-am dat seama că nu mergea relația. Am decis să mă despart de el, nu am mai reluat relația, suntem civilizați, ne-am mai auzit la telefon, dar nu suntem împreună.”, a spus Gia.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Gia și Bogdan la un an și jumătate de la participarea la ”Insula Iubirii”: ”Relația nu mai funcționa!”

Pentru Denisa și Adrian, în schimb, participarea la emisiunea ”Insula Iubirii” a însemnat o nouă șansă. Denisa a dezvăluit că formează un cuplu cu Adrian, însă el e plecat din țară

Citește și: Ce s-a ales de relația dintre Denisa și Adrian: ”Iubirea chiar învinge!” Concurentul e de negăsit după întoarcerea de la ”Insula Iubirii”

”Până la urmă iubirea chiar învinge. Am plecat separați din Thailanda, însă după mult timp ne-am întâlnit și am decis să reluăm relația. Ne-am dat seama că putem să trecem peste greșeli și am ajuns la concluzia că iubirea chiar învinge.”, a declarat Denisa.

Costas și Geanina au rămas împreună, iar fanii vorbesc despre faptul că cei doi vor avea un copil. Nu au recunoscut, însă, acest lucru dar au spus că formează, în continuare un cuplu.

Citește și: Geanina și Costas de la ”Insula Iubirii” așteaptă un copil?! Mesajul care a făcut furori: ”Sunt împreună și e însărcinată!”

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro