Live acum
Prime Time 20:30Adela

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 13. Hai să vezi ce faze amuzante ți-au pregătit!

Pentru că e luni din nou, Speak și Vlad Drăgulin îți fac ziua mai plină de haz, cu un nou episod din Îs geană pi tini, doar pe www.antena1.ro. Ești pregătit pentru cele mai amuzante faze de pe Internet?

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 13

antena 1

Speak și Vlad Drăgulin continuă să își amuze fanii cu cele mai tari faze de pe Internet. Săptămâna aceasta au pregătit momente care vor aduce hohote de râs, din mediul digital autohton dar și internațional. Vezi cum le analizează și le comentează, cu umorul lor renumit, în emisiunea de pe www.a1.ro.

Emisiunea pe care o găsești exclusiv pentru a1.ro aduce video-uri și fotografii amuzante de pe tot Internetul, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 13, ce poate fi urmărit de luni, în jurul orei 19:00, prezentatorii amuză fanii emisiunii cu discuții despre camerele din studioul său, video-uri de neînțeles cu vedete din România, dar și din afara țării.

Îs geană pi tini, episodul 13. Cele mai amuzante clipuri comentate de Speak şi Vlad Drăgulin

Episodul 13 al emisiunii Îs geană pi tini, prima remarcă a lui Speak este legată de look-ul lui Vlad Drăgulin.

“Dar ce-i cu mustața asta?”, spune Speak.

“Am mustață pentru că am început un proiect la iUmor (...) și fac un content extra, tot pentru a1.ro și nu îl fac as myself, (...) am decis să fac emisiunea asta ca un personaj, (...) un personaj care chiar se află la cârma acelei echipe”, a dezvăluit Vlad despre noul sezon iUmor.

El a primit salutări și de la chef Florin Dumistrescu și cu această ocazie, Vlad și-a amintit că ei se știu de când avea el 21 de ani, pe când Drăgulin l-a imitat pe el la emisiunea “În puii mei”.

Primul clip comentat a fost cu o vecină curioasă care privea lumea de la balconul său cu binoclul. Speak i-a spus lui Vlad că în acest personaj se va transforma și el la bătrânețe.

“Ăsta poate să fie un intro pentru emisiunea noastră. (...) Fie vreme bună, fie vreme rea, îs geană pi tini”, a adăugat Vlad Drăgulin.

Videoclipul care i-a atras cel mai mult atenția lui Vlad Drăgulin a fost cel cu Rihanna. Frumoasa cântăreață apare într-o lenjerie intimă sexy, neagră și transparentă pe alocuri, cât să se joace cu imaginația urmăritorilor.

În timp ce Speak avrut să îi arate lui Vlad un video cu niște copilași treziți în miez de noapte, filmați cu camera de supraveghere, care păreau speriați ce o prezență din camera lor, Vlad a spus că urăște filmele de groază și că nu a mai văzut unul din clasa a 10-a.

Pe lângă Tik Tok-uri cu manele și video-uri legate de biserică și preoții, Speak și Drăgulin au râs și de un video cu o pățanie petrecută într-un Uber. Apoi a urmat și povestea lui Vlad Drăgulin despre ce i se întâmplase lui în drum spre emisiune.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

”Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare luni. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să provească un astfel de concept de show.

Hai sa (re)vezi aici episodul 1, episodul 2, episodul 3, episodul 4, episodul 5, episodul 6, episodul 7, episodul 8, episodul 9, episodul 10, episodul 11, episodul 12.

*Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare*