Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 17. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 17.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 17

antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 17 a emisiunii digitale „Îs geană pi tini” Speak și Vlad Drăgulin au vorbit din nou despre vreme și schimbările climatice, cu temperaturile mult prea călduroase de săptămâna trecută.

Vlad a vorbit despre coșmarul lui cel mai mare care pare că îi zguduie realitatea și a explicat de ce este nedormit.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 4. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

“Când încerc să adorm simt așa că vine cineva la mine. Asta nu e atât de grav. Grav este în felul următor. A venit (...) o domnișoară la mine acum o săptămână care m-a întrebat în felul următor: ‘Auzi, iartă-mă că te întreb, sper să nu fie dubios. Azi dimineață m-am trezit la 7, dar trezită ca și cum de cineva’. Și treaba asta m-a rupt”, mărturisește speriat Vlad Drăgulin.

“Eu nu pot să mai dorm de trei săptămâni”, a mai adăugat Vlad.

Speak a început să râdă de el și a făcut glume pe seama lui Vlad, spunând că e nebun.

Primul clip prezentat de băieți este cu Natanticu, faimosul comediant. El a povestit cum soția lui i-a zgâriat mașina. Speak și-a amintit un episod similar cu Ștefania care a lovit mașina în drum spre sală.

După acel clip, a urmat un altul cu un accident între un Logan și un Lamborghini.

“Nu toate fetele nu știu să conducă, dar majoritatea da. Nu au treabă ”, spune Speak.

În continuare, băieții s-au amuzant cu niște clipuri tare haioase și au terminat episodul "la înălțime", așa cum s-au obișnuit.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 6. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai sa (re)vezi aici episoadele anterioare

Ultimele știri