Căutare Live

„Speak la cuțite”, episodul 6. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

După o ediție spectaculoasă în care s-a dat și cuțitul de aur, Speak s-a strecurat din nou în culisele „Chefi la cuțite” pentru a afla detalii savuroase, pe care le-a dezvăluit în episodul 6 „[email protected]țite”.

Speak s-a strecurat în culise ca să afle noi detalii surprinzătoare despre „Chefi la cuțite” și să realizeze astfel episodul 6 din „[email protected]țite”

Antena 1

Ediția 6 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a ținut publicul cu sufletul la gură și a adunat povești de viață surprinzătoare și rețete cu niște combinații îndrăznețe de ingrediente.

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să își aleagă câte un condiment, pe care să îl favă vedetă în cadrul unui preparat savuros. Degustarea și jurizare au fost făcute de Dragoș Blănariu și Radu Darie de la Atelierul de Tarte, care au oferit amuleta lui Florin Dumitrescu, acesta devenind în prezent lider al clasamentului.

Speak prezintă detalii surprinzătoare din culise, în episodul 6 „[email protected]țite”

La finalul ediției 6 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Speak s-a strecurat în culise ca să afle noi detalii surprinzătoare despre „Chefi la cuțite” și să realizeze astfel episodul 6 din „[email protected]țite”!

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Sorin Bontea a dat primul cuțit de aur! Cine este Paul Vasile, bucătarul care a făcut senzație

„Gata, astăzi sunt foarte hotărât să muncesc, să fac tot ce face toată lumea aici. Reporter nu îmi place să fiu”, a dezvăluit Speak, care a părut că își ia cât se poate de în serios misiunea.

Acesta s-a plimbat pe la bancurile de lucru în timp ce concurenții și-au pregătit preparatele și a încercat să înțeleagă mai bine cum merge treaba, în culisele show-ului „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Robert Candoi s-a întors cu farsă uriașă pentru chefi! Ce le-a făcut

De asemenea, coprezentatorul show-ului „Chefi la cuțite” a lăsat camerele de filmat și rolul de reporter și s-a oferit să îl aranjeze pe Sorin Bontea, doar că acesta a fost momentul în care jurații au prins iar o ocazie să îl tachineze!

„Stai mă, că până la make up mai ai, frățiorul meu. Până te ocupi de sticlă, de ce e în fața sticlei, mai ai de treabă, tată”, i-a mărturisit Florin Dumitrescu.

Speak a încercat apoi să își dea seama dacă poate să fie ceva mai autoritar, ca lumea din platou să îl asculte.

„Cred că am nevoie de timp ca să pot să mă impun în fața chefilor, că de mine nu ascultă nimeni”, a mai adăugat acesta, extrem de convins de revelația avută.

Ce a urmat și ce pozne a mai făcut Speak? Află totul urmărind clipul video de mai sus din episodul 6 din „[email protected]țite”.

Hai sa (re)vezi aici episodul 5 din „Speak @ cuțite”

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

„Speak la cuțite”, episodul 5. Hai să vezi cele mai tari faze din culise...
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x