Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 30. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 30.

speak si vlad dragulin Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 30 | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 30 al show-ului digital Îs geană pi tini, Speak și Vlad Drăgulin au început noua ediție cu o poveste spusă de Vlad. Actorul a zis că I s-a întâmplat ceva foarte ciudat săptămâna trecută.

După ce terminase iUmor, Vlad a zis că a mers la mall să-și cumpere ceva pentru a sărbători. El a găsit două perechi de încălțări și i-a trimis lui Speak poze pentru a se hotărî.

Se pare că Speak nu l-a ajutat prea mult pentru că el a spus că nu îi plac acele încălțări. Apoi băieții au trecut la discuții mai serioase, despre campionatul european de fotbal. Deși nu e obișnuit să parieze, Vlad Drăgulin a mărturisit că așteaptă niște meciuri, precum Germania cu Portugalia.

“N-am pariat niciodată. (…) Așa am fost eu educat”, spune Vlad.

Citește și: „Speak la cuțite”, episodul 45. Hai să vezi cele mai tari faze din culise

Primul clip pe care l-au văzut băieții a fost cu un meci de fotbal și un supporter din tribună care părea că îi împușcă pe jucători.

“Bă ce tare e făcut! Foarte tare!”, spune Speak.

Apoi a urmat un clip cu o fată la sală care face un truc cu abdomenul, ca și când l-ar face să dispară.

“Asta nu poate să fie normală niciodată. (…) Dar cred că e un talent inutil”, a zis Vlad Drăgulin uimit.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 15. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x