Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 35. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 35.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 35

Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 35 al show-ului digital “Îs geană pi tini”, Vlad Drăgulin și Speak au început cu foarte multă energie, după ce Vlad a povestit că a băut un energizant. Printre apelurile importante și mesaje cu facturi, băieții au zis că au pregătit caterinca, asemenea unui avion care îi transportă pe privitori la un munte cu glume bune.

Deși lui Vlad îi e frică să zboare, nu s-a temut să folosească această metaforă și a povestit că nici la Baia Mare nu a aburat. A preferat să conducă până acolo, fiind pregătit pentru un eveniment.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 15. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

După ce au vorbit despre călătorii, Vlad și Speak au venit cu cele mai amuzante clipuri. Primul video a fost cu Naționala Franței care a ajuns la București și fanii care îi aclamau.

Apoi a urmat un nou video cu Mbappe care șuta sprea poartă, dar nu a fat gol.

“Zici că i-a dat țeapă cu banii (…) sau i-a furat femeia”, spune Vlad Drăgulin râzând.

Cel mai amuzant clip a fost cu o petrecere de manele filmată într-o benzinărie. A simțit nevoia să intervină și Șeptaru.

“Sunteți emblemele la distracție”, a spus personajul interpretat de Drăgulin.

Vlad a povestit că acea petrecere se întâmpla în Buzău pentru că a recunoscut locația.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 34. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Ultimele știri