Antena Căutare

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 36. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 36.

speak si vlad dragulin in is geana pi tini Galerie
Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 36. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii | Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante videoclipuri de pe Internet, gata să fie comentate de Speak și Vlad Drăgulin.

În episodul 36 al show-ului digital “Îs geană pi tini”, Vlad Drăgulin și Speak au început noul episod ca o ședință de terapie, după ce Speak a venit cu o confesiune. El a povestit cum un fost mare artist acum se ocupă de livrat mâncare, iar cântărețului nu îi venea să creadă cine a venit la studioul său să îi aducă mâncare.

Speak nu a dorit să îi dea numele, dar a spus că el făcea parte dintr-o trupă foarte cunoscută din România. Livratorul, fost artist, i-a povestit că nu a mai avut cântări în pandemie și a trebuit să găsească o soluție.

“Nu m-am așteptat de la un artist să fie curier”, a spus Speak dezamăgit de faptul că industria din țara noastră pierde cântăreți valoroși.

Speak și-a amintit de experiența din Asia Express și a spus că l-a trezit la realitate pentru că nu avea nimic. Vlad îi spune lui Speak că e lar fi renunțat oricând, dacă ar fi simțit că e prea greu.

“Pâi și ei cum își fac emisiunea? Sunt 250 oameni în spate”, i-a explicat Speak.

Primul video pe care l-au văzut băieții a fost cu Justin Biber care îi ruga pe reporter să nu îl mai aștepte în fața casei pentru că are nevoie de intimitatea lui și nu își dorește să fie deranjat.

“Zi merci că nu ți-a intrat în casă, băi!”, spunea Speak râzând.

Următorul clip amuzant a fost cu un domn care se alfa la Londra, în fața palatului Buckingham, și spunea că el este fiul Prințului Charles, care în urmă cu 49 de ani ar fi întâlnit-o pe mama lui, la Sighișoara.

“Vedeți, ăsta e pericolul să îi zici copilului de mic prințule, region (…) că uite vezi, îl afectează la creier”, a intervenit și Șeptaru.

“Chiar este, doar că deocamdată este în etapa de broască. Nu l-a pupat nimeni”, glumește Vlad.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 35. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 15. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x