Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 37. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin. Săptamâna aceasta, gazdele show-ului digital au pregătit o nouă serie de filmulețe amuzante pentru episodul 37.

În fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Îs geană pi tini cu Speak și Vlad Drăgulin.

Antena 1

Emisiunea Îs geană pi tini, pe care o găsești exclusiv pe a1.ro, îți aduce cele mai amuzante și savuroase videoclipuri de pe Internet, iar Speak și Vlad Drăgulin sunt mai pregătiți ca niciodată să le comenteze.

În episodul 37 al show-ului digital “Îs geană pi tini”, Vlad Drăgulin și Speak au reușit să amuze publicul și de data aceasta. Cei doi au început cu glume și cu multă energie, iar Vlad Drăgulin a dezvăluit că aceasta se datorează energizantelor pe care le bea înainte de fiecare ediție. Acesta a specificat că și-a învățat lecția de data trecută, iar acum consumă băutură energizantă în cantități mai mici.

Replicile savuroase nu au lipsit din peisaj, în mod special atunci când Speak și-a dat seama de faptul că prietenul său de emisiune are o voce diferită, fiind răgușit: "Sunt răgușit pentru că am urlat 5 zile la Îmai mult umor".

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 36. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Speak nu s-a putut abține și a făcut mărturisiri de-a dreptul amuzante. Acesta a ținut neapărat să vadă dacă Vlad Drăgulin a venit și de data aceasta cu pereche de pantaloni extrem de scurtă, însă colegul său nu a uitat să îi dea replica și să îi spună că nici Deliei nu îi plac pantalonii săi.

"E cald afară, mă simt bine în ei, mă simt bine în pielea mea și îmi plac picioarele mele, iar dacă ai picioare frumoase, de ce să nu le arăți? Stai puțin, cine decide ce e scurt, ce e prea lung și așa mai departe. Mie nu îmi plac, de exemplu, pantalonii trei sferturi, pentru că sunt urâți. Mie îmi place cum îmi stă în ei", a spus Vlad Drăgulin, iar colegul său a făcut o remarcă despre stilul să vestimentar.

"Eu nu aș putea", i-a spus Speak.

Cei doi n-au stat prea mult pe gânduri și s-au apucat să comenteze diferite videoclipuri de pe Internet.

De asemenea, uitându-se la diferitele videoclipuri, Speak și-a amintit de câteva momente amuzante din copilăria sa. Acesta de dezvăluit cum o "teroriza" pe mama lui, strigând-o de foarte multe ori și punând-o să îi stingă lumina, replica sa fiind savuroasă.

Ce spun Speak și Vlad Drăgulin despre emisiunea digitală Îs geană pi tini

Speak a mărturisit că decizia de a face parte din acest proiect nu a fost una dificilă, având în vedere că îi place să comenteze tot ce vede pe Internet.

”Există foarte mult material de dezbătut și dacă tot comentez tot ce văd, am zis să nu o mai fac singur, ci împreună cu Vlad Drăgulin pentru că este mult mai distractiv", și-a motivat Speak prezența la acest show digital.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

„Am tot spus că în on-line mă simt ca acasă. Pe lângă activitatea de pe conturile mele de socializare, îmi place să mă implic în tot felul de proiecte digitale. Am început în primăvară cu DeSpeak Firu’n Patru, o emisiune cu și despre Asia Express, iar Îs geană pi tini a venit în mod natural", a mai povestit Speak.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 35. Hai să vezi ce videouri haioase ți-au mai pregătit artiștii

Nici Vlad Drăgulin nu a stat pe gânduri înainte să accepte colaborarea. Îs geană pi tini pur și simplu ”s-a întâmplat”, spune actorul.

Îs Geană pi tini pur şi simplu mi s-a întâmplat. Nu am stat foarte mult să reflectez la implicarea mea în acest proiect. Mi-am urmat instinctul. Ceea ce mă face să fiu optimist în legătură cu colaborarea mea cu Speak, deoarece toate evenimentele importante şi toate întâlnirile marcante din viaţa mea pur şi simplu S-AU ÎNTÂMPLAT”, a povestit și Vlad Drăgulin.

Când și unde poate fi urmărită emisiunea digitală Îs geană pi tini

Îs Geană pi tini nu este o emisiune TV! Segmentul video pe care îl fac Speak și Vlad Drăgulin este creat special pentru site-ul a1.ro, fiind disponibil numai pe internet, în jurul orei 19:00.

Îs geană pi tini este un proiect săptămânal care va fi postat pe a1.ro în fiecare joi. Este primul din seria mini-producțiilor realizate exclusiv pentru a1.ro și Antena Play.

Primul episod Îs Geană pi tini a fost lansat pe data de 9 noiembrie și a devenit instantaneu pe placul publicului, ceea ce înseamnă că internauții erau dornici să vadă un astfel de concept de show.

Hai să (re)vezi aici toate episoadele!

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri